Festival Undercloud 2014

Festival Undercloud 2014Vom avea zece zile frumoase de teatru, cu trupe din România și din străinătate, în București, de la 1 septembrie.

Cam toți actorii marii actori vor urca pe scena Undercloud 2014 – Festival de Teatru Independent de Orice, între 1 și 11 septembrie. Este prima ediție internațională a festivalului.

Loc de desfășurare: Muzeul Țăranului Român, Clubul Țăranului

Vor fi 29 de spectacole românești de top și trei spectacole de marcă din străinătate (Anglia, Franța, Ungaria – cu subtitrare)

Prețul unui bilet: 35 de lei, pe bilete.ro sau direct la M.T.R.

festival UndercloudMarcel Iureș deschide Undercloud pe 1 septembrie cu spectacolul “Absolut”.

Continuă Oana Pelea, Maia Morgenstern, Marian Râlea, Claudiu Bleonț, Magda Catone, Marius Manole, Anca Sigartău, Vlad Zamfirescu, Medeea Marinescu, Șerban Pavlu și multi alții despre care puteți afla accesînd site-ul festivalului.

“Undercloud a apărut din dorința de a da o șansă reală teatrului independent, un teatru viu, sănătos, care a început să fie perceput prin anii 1995-1996 ca un strigăt și s-a dezvoltat ulterior ca o mișcare de neignorat.
Undercloud susține artiști tineri și cu experiență care nici dacă se chinuie nu consumă bugetele teatrului de stat, nu pentru că nu sș-ar dori ci pentru că nu le dețin, în schimb produc din bani privați …oxigen cultural” – explică Chris Simion, regizor și scriitor – Directorul Festivalului.

Programul integral pe undercloud.ro, iar dacă vrei să-l salvezi pe telefon, scanează codul QR alăturat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close