casa speranței

Vineri, 19 septembrie, Bucureștiul va fi gazda unui concert caritabil excepțional, în premieră pentru România.

casa speranței

London Community Gospel Choir concertează la Muzeul Naţional de Artă (sala Auditorium) pentru strângerea de fonduri pentru Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei.

HOSPICE Casa Speranţei  este cea mai mare organizație medicală non-profit din România, care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă şi formare profesională a specialiştilor în paliaţie din România şi alte ţări din regiune.
Beneficiarii serviciilor sunt copiii și adulții cu boli incurabile, HOSPICE Casa Speranţei îngrijind în cei 22 de ani de activitate peste 14.600 pacienţi.

Concertul va fi prilejuit de inaugurarea oficială a unei noi unităţi de tip hospice, cu profil clinic si educaţional, deschisă de Fundaţia HOSPICE în capitală, iar fondurile strânse în urma vânzării de bilete vor fi direcţionate către susţinerea acestui proiect în viitor.

Pentru concertul din 19 septembrie, toţi cei 13 cântăreţi ai London Community Gospel Choir au fost de acord să renunţe la taxele percepute în mod obişnuit, cu scopul de a sprijini cauza HOSPICE şi toate costurile de organizare au fost acoperite de Fundaţia Vodafone România.

Participă la concertul London Community Gospel Choir organizat în 19 septembrie 2014 ora 19:30 pentru a sprijini centrul HOSPICE din Bucureşti.

Mai multe informaţii poţi afla aici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close