olx.ro

olx logoOLX.ro  anunță oficial că a depășit pragul de 2,5 milioane de oferte active, înregistrând în ultimele 8 luni o creștere de peste 160% față de perioada similară a anului trecut.

OLX.ro este astfel site-ul cu cele mai multe anunțuri gratuite din piață, având cu aproximativ 1 milion mai multe oferte decât principalul său competitor.

OLX.ro a trecut anul acesta printr-un controversat proces de rebranding, de la vechea demunire de mercador.ro.

Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, numărul de anunțuri noi postate s-a dublat, depășind pragul de 750.000 de oferte în fiecare lună. De asemenea, peste 80% din anunțuri sunt postate direct de către proprietari. Perioada de valabilitate a ofertelor este de 30 de zile, cu posibilitate de prelungire gratuită – mai anunță oficialii companiei.

Categoriile Locuri de muncă, Moda și Frumusete, Casa și Gradina au înregistrat creșteri de peste 300% comparativ cu anul precedent în ceea ce privește numărul de anunțuri noi adăugate.

Cele peste 2.500.000 de anunțuri active sunt grupate în 11 categorii principale și 50 de subcategorii intuitive, cu filtre multiple de căutare astfel încât cumpărătorii să găsească rapid ceea ce își doresc. Secțiunile cu cele mai multe anunțuri sunt: Auto, moto si ambarcatiuni cu peste 560.000 de oferte active, Moda si Frumusete cu peste 480.000 de  oferte active și Electronice si Electrocasnice cu peste 430.000 de oferte active.

Platforma OLX.ro este disponibilă atât pe desktop, cât și pe platformele mobile prin aplicațiile realizate pentru sistemele de operare Android și iOS.

OLX.ro face parte din cadrul Allegro Group România, alături de Autovit.ro și FashionDays.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close