Închide

Ce vrei să cauți?

Pasionații de fotografie, invitați la concursul Instagram Photo Awards

Valentin Vesa (îl știți, e inițiatorul excelentului proiect pentru copii în dificultate Shoebox) lansează concursul internațional de fotografie Instagram Photo Awards (#instaphotoawards).
Există o taxă de participare, dar și premii.
Mi-a atras atenția și un studiu de Arizona State University, de care nu știam, despre Instagram, rețea socială cu creștere foarte dinamică, pentru care Valentin Vesa a obținut drepturile de preluare și pe care îl găsiți ca link în guest postul de mai jos:

În România numărul de utilizatori Instagram este în continuă creştere, ultimile cifre indicând că avem peste 140.000 de conturi create, iar peste 41.000 dintre acestea fiind active. Sunt organizate diferite concursuri şi la noi şi mai ales afară.

Am căutat să văd ce fel de concursuri cu premii există în zona fotografiilor făcute cu telefoane inteligente şi am ajuns în august pe ippawards.com (iPhone Photography Awards), unde mi-am înscris şi eu o fotografie facută cu iPhone-ul (asta e regula principală).
Mă gândeam că ar fi extraordinar să existe un concurs similar, care să premieze utilizatorii de Instagram. Aşa că am căutat asiduu şi … nu am găsit.

Aşadar, mi-am propus să încep eu unul, Insta Photo Awards.

Insta photo 2

 

Un concurs cu premii dedicate în exclusivitate utilizatorilor de Instagram

Făcându-mi temele în pregătirea acestui concurs, am dat peste studiul produs de Yuheng Hu, Lydia Manikonda şi Subbarao Kambhampati de la Arizona State University, întitulat „What We Instagram – Ce publicăm pe Instagram”, care mi-a devenit un fel de ghid în organizarea acestui concurs.

 Aceştia au ajuns la concluzia că toate fotografiile publicate pe Instagram se încadrează într-una din aceste opt categorii: #friends, #food, #gadgets, #captioned, #pets, #activities, #selfies şi #fashion:

instagram-categories

Vor exista trei câştigători. Marele câştigător va fi premiat cu un iPhone 6 Plus, cel de-al doilea clasat va câştiga un iPad mini cu Retina display, iar câştigătorul locului trei va putea alege între un Apple Watch sau un Moto360, în funcţie de preferinţe.

În plus, va fi desemnat un câştigător pentru fiecare din cele opt categorii, aceştia primind fiecare câte un voucher Amazon de $100.

insta photo 1

Perioada de înscriere se va încheia pe 15 martie 2015, urmând ca pe 5 aprilie 2015 să fie anunţaţi câştigătorii.

Orice utilizator de Instagram care are vârsta minimă de 13 ani poate participa în concurs, dacă are profilul public.
Înscrieri și detalii, aici.

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Nu toata lumea pune poze cu pets, food si fashion. Eu pun cu handmade, do it yourself, etc si sunt multi care fac asta. Cauta atelier_habarnam pe Instagram.

Adaugă comentariu