philips brush busters

Cum poți să-i determini pe copii să-și perieze conștiincios dinții, fără să simtă asta ca pe o pedeapsă sau ca pe o sarcină neplăcută?

Soluția ne-o dau vikingul Bjorg și vampirița Vicky, două personaje extrem de vorbărețe, dar cu dinții foarte stricați.

philips brush busters

Philips prezintă zilele acestea la IFA Berlin Brush Busters, o aplicație mobilă, tip gamification, destinată copiilor.
(Deocamdată, există doar versiunea pentru iPhone și iPad. Urmează curând cea pentru Android.)

Brush Busters este un joc video, interactiv, excelent realizat grafic.
Copilul alege, după preferință, unul dintre cele două personaje și i se face un cont pe aplicație.
Când copilul se așază la chiuvetă, pornește aplicația pe iPhone/iPad/iPod Touch iar pe ecran vikingul Bjorg (sau vampirița Vicky) îi cere ajutorul să își repare dantura distrusă.
Cum poate face asta: periindu-și toți dinții, timp de două minute.
Copilul este încurajat permanent de vocea personajului, căruia – minune – îi va crește câte un dinte nou de fiecare dată când treaba a fost făcută cum trebuie.

Sistem de supraveghere discret 
Parintele poate intra în aplicație și să vadă dacă progenitura s-a spălat conștiincios pe dinți în fiecare zi, dimineața și seara.
De asemenea, poate promite și stabili cu ajutorul Brush Busters anumite recompense pentru copil.
Avantajul imediat este că își poate economisi energia consumată cu rugăminți și, cât timp copilul se spală pe dinți, se poate ocupa de altele.

Aplicația poate fi folosită cu orice periuță de dinți, dar devine complet interactivă numai cu periuța de dinți sonică Philips Sonicare for Kinds (prețul de 334 de lei poate părea mare doar celor care uită cât costă tratamentele stomatologice). Aplicația are un sistem de recunoaștere a sunetului care detectează această periuță.

Philips Brush Busters este în engleză, dar copiii vor pricepe repede despre ce e vorba pentru că le place să ajute personajele din povești.
Poate fi descărcată gratuit de aici.
Și un clip:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close