Închide

Ce vrei să cauți?

Radu Apostolescu. Back in business. Video

radu apostolescu
radu apostolescu

După perioada de „recuperare” prin călătorii care a urmat vânzării pachetului de acțiuni la eMAG, Radu Apostolescu întră ca investitor în producția publicitară și de film.
Radu Apostolescu este fondator eMAG și a plecat de pe funcția de vicepreședinte al grupului.

radu apostolescu

Abis Studio, companie specializată în producția publicitară și de film, atrage din partea lui Radu Apostolescu, antreprenor local, o investiție importantă pentru proiecte noi de dezvoltare. Suma tranzacției este confidențială.

“Această investiție este o etapă extrem de importantă și un semn de încredere pentru Abis Studio. Finanțarea va susține dezvoltarea companiei în perioada imediat următoare prin achiziții de echipamente și tehnologii noi precum și creșterea echipei, urmărindu-se diversificarea serviciilor oferite”, menționează Gabriel Antal, fondator și Director General Abis Studio.

În prezent, acționari în cadrul companiei sunt Radu Apostolescu (45%), Gabriel Antal (40%) și Adriana Ionică (15%). Structura de management și organigrama Abis Studio vor rămâne aceleași, iar Radu Apostolescu se va implica în strategia companiei la nivel de consiliu de administrație, fară a deține o funcție executivă.

“În industria de publicitate și cinematografică, jucătorii din piață au așteptări din ce în ce mai mari în ceea ce privește calitatea și creativitatea execuțiilor.
Abis Studio a revoluționat în multe rânduri piața cu producții spectaculoase si are si echipa si know-how-ul cu care să surprindă în continuare.
Mă bucur cu atât mai mult să mă alătur companiei, mai ales că aceasta activează în zonele în care eu cred cel mai mult, acelea de comunicare și imagine îmbinate cu tehnologii de vârf”, declară Radu Apostolescu.

Abis Studio, companie înființată de Gabi Antal și Adriana Ionică, are o experiență de peste 18 ani în furnizarea de servicii în producția de advertising și film pentru piața locală și internațională. Partenerii tradiționali ai Abis Studio sunt marile agenții de publicitate cu care compania a dezvoltat proiecte importante încă de la înființare.

În cinematografie, prima producție Abis Studio este Domnișoara Christina (2013), film recompensat cu 3 trofee la Gala Premiilor Gopo. Abis Studio furnizează servicii de post-producție pentru numeroase producții românești și internaționale, printre cele realizate numărându-se și filmele românești premiate la Cannes în 2007 și Berlin în 2013.

În România, Abis Studio a lucrat cu unele dintre cele mai importante agenții de publicitate, printre care numărându-se McCann Erickson, Publicis, Saatchi & Saatchi, BBDO, GMP, Papaya, Ogilvy, DDB sau Young & Rubicam. De-a lungul întregii activități, ABIS Studio a dezvoltat numeroase proiecte pentru companii de renume, printre care: Orange România, Vodafone România, Coca-Cola, Nestle, L’Oreal, Raiffeisen Bank, Unicredit Tiriac Bank, CEC Bank, BCR, OMV Petrom, Carrefour, Procter&Gamble, Unilever România, Pepsico România, Sabmiller, Heineken România, UPC, KFC sau Tuborg. În plan internațional, compania a activat în țări precum Turcia, Polonia, Ucraina, Dubai, Qatar, Kuwait, Egipt și China.

Pentru mai multe informații despre producțiile Abis Studio vizitați site-ul companiei.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu