subway

SUBWAY România lansează o aplicație mobilă (iOS și Android), pentru comandă acasă sau la birou.
În prima etapă, aplicația va fi disponibilă în patru zone din nordul Bucureștiului, Cluj-Napoca și Timișoara, urmând ca în acest an să fie disponibilă în alte trei restaurante SUBWAY din țară.
De asemenea, clienții pot plasa comenzi și pe site-ul oficial  www.subwayro.com.

Ce oferă aplicația:
Poți crea nenumărate combinații de ingrediente
Utilizatorii trebuie să aleagă una dintre cele două opțiuni – livrare sau ridicarea comenzii, apoi să aleagă orașul în care locuiesc și, în cele din urmă, să introducă adresa lor. Aplicația va indica cel mai apropiat restaurant SUBWAY și dacă există posibilitatea de livrare la adresa respectivă.
Aplicația funcționează pe o distanță de 3 km, pentru a menține timpul de livrare sub 30-40 de minute.
Apoi, utilizatorii trebuie să selecteze tipul de SUB, tortilla sau salata pe care o doresc și, de asemnea, mărimea și tipul de pâine pe care o preferă.
Au posibilitatea de a adăuga ingrediente extra sau de a comanda meniul complet: un SUB cu băutură și o prăjitură sau chips-uri.

Aplicația a fost creată de asemenea pentru nevoile persoanelor care lucrează în cadrul corporațiilor.
Astfel, aplicația SUBWAY are o facilitate numită “Comandă de Grup”, care permite utilizatorilor să trimită o notificare colegilor, anunțându-i că vor plasa comanda și invitându-i să aleagă ceva din meniu printr-un link. După ce toți au ales combinația preferată de SUB, comenzile sunt centralizate și trimise către restaurant, cu toate detaliile selectate. La sfârșitul procesului, aplicația calculează nota de plată pentru fiecare persoană din grup.

Aplicația SUBWAY® România a fost creată în colaborare cu Cloud Treats Inc. și implementată prin aplicația hipMenu dezvoltată de către Cloud Treats.

Aplicația SUBWAY® România este disponibilă prin download gratuit în AppStore și Google Play.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close