Închide

Ce vrei să cauți?

Înscrieri la cea de-a treia ediţie de workshop-uri NAKED PR

naked PR
naked PR

În ultimii  șase ani, am ținut câteva zeci de workshop-uri/traininguri  în București și prin țară, cu elevi de liceu, masteranzi în științele comunicării (PR Beta – excelent proiect), cu CEO din câteva corporații sau cu echipe de marketing și comunicare din companii și instituții (cele mai multe).

Datorită faptului că nu lucrez într-o agenție sau departament de PR, dar și pentru că vin cu background-ul de jurnalist, cred că am reușit să  propun o perspectivă proaspătă asupra domeniului care s-a modificat dramatic odată cu dezvoltarea Social Media și a digitalului.
În orice caz, beneficiarilor le-au plăcut prezentările mele, dacă e să ne luăm după evaluările de final.

Din 20 octombrie, voi ține timp de șapte săptămâni o nouă serie de workshop-uri de teme de Comunicare digitală, găzduite de data asta de către NAKED PR.

Astăzi au început înscrierile.
Prețurile sunt convenabile, iar primii înscriși au reducere.

Workshop-urile, pe tema PR 3.0, vor fi congruente cu dezinvoltura, energia și originalitatea Naked PR (vedeți ce afiș au creat 🙂

naked PR

Promit să nu vin cu chestii teoretice din alte lumi, ci cu idei, sugestii, noutăți aplicabile imediat. Să avem cât mai multe probe practice, exerciții și dezbateri, pentru a ne antrena mușchii creativității.
Inevitabil, vom ajunge și la un pic de consultanță pe conturile și spețele reale ale participanților.

Voi face echipă cu Corina Vinţan (Crisis PR), Mirela Bucovicean (Business PR), Ana Bucur, Noemi Revnic şi Vicki Nicola (Fashion PR), Radu Magdin (Political PR),  Ileana Cecanu (Film&Actors PR) şi Sorina Fredholm (PR pentru industria de health&wellbeing).

„Tema campaniei de promovare din această toamnă o reprezintă SuperEroii din industria de comunicare românească. Dincolo de mărci, servicii, produse, business-uri, sunt poveștile, emoțiile și, mai ales, oamenii. Oamenii care cred în forță schimbării, în menirea lor, în cunoaștere și responsabilitate, în magia comunicării trainice. În ei credem, pe ei îi căutăm. Ei sunt SuperEroii”, spune Raluca Cristea, fondatoare NAKED PR.

“În fiecare dintre noi există un SuperErou. În fiecare acţiune, business, construcţie stau potenţialul excepţionalului, forţa schimbării uimitoare, binele, bunul şi incredibilul. Tot ce avem nevoie pentru a dezlănţui succesul e să cunoaştem oamenii care să ne ajute să ne descoperim menirea, să cream relaţiile şi să ne spunem magistral poveştile. În această toamnă, transformăm oameni de comunicare în SuperEroi, în Superspecialişti de PR.”, spune Adelina Borţan, fondatoare NAKED PR.

Detalii despre agenda workshopurilor şi înregistrare sunt disponibile pe site-ul Naked PR.

Adaugă comentariu