Grand Cinema & More sala Epika

Intri în Băneasa Shopping City și arunci priviri curioase prin vitrinele magazinelor.
Dacă mergi în direcția bună, vei nimeri într-un loc magic din care o mulțime de români au fost „teleportați” în ultimii ani direct la Tallinn, la concertul lui Robbie Williams, în Sicilia, la Taormina, unde au urmărit „Rigoletto”, sau direct în fotoliile luxoase din Sala Bolshoi Teatr din Moscova.

Grand Cinema & More este un spațiu cultural unic în România, bazat pe ultimele tehnologii digitale.

Pe de o parte, oaspeții săi pot urmări, la o calitate a sunetului și a imaginii extraordinare, spectacole de pe cele mai mari scene ale lumii transmise in direct prin satelit.
(De exemplu, în seara aceasta de luni, Grand Cinema & More preia în timp real un spectacol de la Opera Regală din Londra, în care vedetă este Placido Domingo.)

O modernă sală de teatru din București: Grand Epika

Pe de altă parte (și probabil că sunt destui bucureșteni care nu au aflat încă), la cele două etaje ale Grand Cinema & More se găsește o modernă sală de teatru din București, Grand Epika, cu aproape 500 de locuri.

Grand Cinema & More sala Epika

Teatrul de Animație „Țăndărică” are o adevărată stagiune anul acesta în fiecare zi de sâmbătă la Grand Cinema & More.

Dar nu lipsesc nici spectacolele pentru adulți, de pildă anul trecut s-a jucat chiar pe scena din Grand Epika adaptarea locală a „Boeing, Boeing”- cea mai jucată și apreciată comedie din lume.

O scenă atât de modernă a cerut spectacole la fel de moderne și anul acesta în această stagiune două piese de teatru se joacă pe scena sălii Epika: Un barbat pentru Sara și TOCTOC.
Seria IMPROvSHOW cuprinde cel mai interactiv show din România: ideile pentru improvizații vin chiar de la spectatori.

Grand Cinema & More este partener al Festivalului Național de Teatru

Grand Cinema & More și-a consolidat statutul de spațiu cultural de elită și prin parteneriatele cu mari festivaluri naționale.
Pentru că la ultima ediție a Festivalului George Enescu biletele la unele concerte s-au epuizat în câteva zile după ce au fost puse în vânzare, Grand Cinema & More a transmis în sălile sale, în direct, prestațiile celor mai importante orchestre simfonice din lume care au venit la București și nu numai.

În perioada următoare, Grand Cinema & More este partener al Festivalului Național de Teatru și devine, în premieră, unul dintre spațiile în care vor fi găzduite spectacole.

„De la prima noastră stagiune culturală şi până acum am inclus în portofoliu reprezentaţii de teatru jucate pe scena sălii Grand Epika. Spectacolele montate la Grand Cinema & More au fost foarte bine primite şi, în lumina acestui succes, le-am dedicat cea mai mare sală a noastră, Epika, special amenajată pentru a putea susţine acest gen de reprezentaţii”, spune Atena Simovic, Alternative Content & Events Director în cadrul Băneasa Developments.

„ Vorbe, Vorbe, Vorbe” – un spectacol de excepție cu Ion Caramitru
Primul eveniment din cadrul Festivalului Naţional de Teatru găzduit de Grand Cinema & More și la care sunteți invitați (biletele se pot cumpăra online de aici este spectacolul Vorbe, Vorbe, Vorbe, un recital extraordinar de poezie în interpretarea lui Ion Caramitru, acompaniat la violoncel de muzicianul Adrian Naidin.
Spectacolul marchează o premieră pentru Grand Cinema & More, fiind prima invitaţie a actorului Ion Caramitru în acest spaţiu cultural. Reprezentaţia va avea loc mâine 28 octombrie, la ora 20.00.
Ion Caramitru a fost unul dintre prietenii apropiați ai lui Nichita Stănescu.

În închiderea recitalului va avea loc un eveniment dedicat actorului George Constantin, la 20 de ani de la trecerea sa în nefiinţă. Iubitorii de teatru sunt invitaţi să participe la vernisajul expoziţiei de fotografie „Magistre fără seamăn, slavă!” – In memoriam George Constantin, începând cu ora 21.30.

Tot în aceeaşi seară va fi lansat şi DVD-ul „Mari actori români” – George Constantin.

În direct „Rinocerii” de Eugène Ionesco, de la Teatrul Național din Craiova

Regizorul Robert Wilson este considerat cel mai avangardist artist de teatru din lume. A fost numit „cel mai important regizor american” chiar de către Eugène Ionesco însuşi.
Pe lângă spectacolele de teatru apreciate la nivel internaţional, regizorul a colaborat cu unii dintre cei mai mari artişti ai lumii, precum Lou Reed, Tom Waits, Marina Abramović sau Lady Gaga.

Grand Cinema & More Rinocerii

Pe 2 noiembrie, la ora 19.00, Grand Cinema & More va transmite în direct de la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova un spectacol important în închiderea programului Festivalului Naţional de Teatru: piesa Rinocerii de Eugène Ionesco, regizată de Robert Wilson.
Este unul dintre cele mai ample şi mai importante proiecte teatrale din România, un grandios spectacol multimedia.
Din distribuţie fac parte 23 de actori ai Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova, printre care Ilie Gheorghe, Claudiu Bleonţ şi Valer Dellakeza.

Reportaj în timp real de la reprezentația cu Rinocerii

Grand Cinema & More vă invită să urmăriți acest spectacol unic transmis la București.

Eu voi fi la Craiova, în sala Teatrului Național, de unde vă voi povesti pe Twitter și Facebook care este atmosfera acolo și detalii din culisele echipei tehnice care face posibilă această magie.

Mai multe detalii despre spectacolele de la Grand Cinema & More, parte a Festivalului Naţional de Teatru, precum şi despre achiziţionarea biletelor pot fi găsite pe www.grandentertainment.ro.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close