Vă propun o alternativă mai înțeleaptă și mai plăcută decât talk-show-urile searbăde de duminică seara despre alegeri.

Duminică se încheie Festivalul Național de Teatru cu „Rinocerii” de Eugène Ionesco, spectacol jucat pe scena Teatrului Național din Craiova.
Este o montare semnată de unul dintre cei mai mari regizori de teatru și operă ai lumii, americanul Robert Wilson.
Cei care au văzut spectacolul spun că este uluitor fie și numai din punct de vedere tehnic: la Craiova a fost adus special unul dintre cele mai complexe mixere de lumini din lume.

Reprezentația de duminică va fi un eveniment și pentru bucureșteni: „Rinocerii” va fi transmis live, full HD,  de la Teatrul Național din Craiova, pe ecranul sălii Epika a Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, una dintre cele mai moderne săli de teatru din București.
Biletele pot fi cumpărate de aici, iar eu am pe birou o invitație dublă pentru acest spectacol pe care o ofer prin concurs.

Grand Cinema & More Rinocerii

Concurs, deci:
1. Intrați pe pagina de Facebook a regizorului Robert Wilson. (Ar fi frumos să-i dați și un like ca mesaj de mulțumire pentru ceea ce face pentru teatrul românesc  – dar nu e obligatoriu, numai dacă vreți.)
2. Descoperiți care este super vedeta muzicii pop căreia Robert Wilson i-a montat un spectacol în Statele Unite, spectacol care a avut premiera ziele trecute (nu e greu, sare imediat în ochi 🙂
Lăsați un comentariu cu numele vedetei pop la mine pe blog, la acest post.
3. Termen limită: mâine, vineri, ora 13.00. Comentariile vor rămâne în moderare până la deadline.
4. Prin tragere la sorți voi stabili câștigătorul invitației duble.

Spor!

Later edit: A câștigat invitația, prin tragere la sorți, Raluca Goia. Vor veni detalii pe e-mail.

4 Comments

  1. Lady Gaga 🙂

  2. Este vorba despre Cheek to Cheek cu Lady Gaga și Tony Bennett.

  3. Lady Gaga
    Tony Bennett

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close