Închide

Ce vrei să cauți?

Romanian Software Index, o platformă pentru dezvoltatorii de software

romanian software index
romanian software index

romanian software indexANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii IT, pregătește o nouă platformă de promovare a companiilor din industrie.
Astfel, până pe 20 octombrie 2014, companiile de software și servicii IT, indiferent dacă sunt sau nu membre ANIS, se pot înscrie în Romanian Software Index.

Platforma online – softwareindex.ro, cât și catalogul omonim – Romanian Software Index – vor fi lansate în luna noiembrie a acestui an.

Lansarea întregului proiect Romanian Software Index va fi comunicată tuturor partenerilor ANIS din străinătate, ambasadelor și secțiilor comerciale ale României în exterior, camere de comerț bilaterale, precum și în cadrul evenimentelor interne și internaționale organizate de ANIS sau la care asociația participă.

Am început anul trecut prin editarea unui catalog al companiilor de outsourcing, dar am constatat că industria are nevoie de mai mult decât un proiect nișat.
Astfel, în acest an a decis să pregătim o platformă online de sinestătătoare, prin care să creștem oportunitățile de business ale companiilor românești de software, și în același timp să aducem o vizibilitate internațională sporită pentru industria IT românească, explică Valerica Dragomir, director executiv al ANIS.

În 2013, 55 de companii au intrat în proiectul ANIS.

Companiile ce își doresc înscrierea în proiectul Romanian Software Index pot completa Formularul de Comandă doar până pe 20 octombrie 2014.
Taxa standard de participare este de 150 euro.
Companiile membre beneficiază de reduceri de până la 50 %.

Pentru mai multe informații despre Romanian Software Index și despre procesul de înscriere, se poate consulta site-ul ANIS sau se pot trimite întrebări la adresa de e-mail office@anis.ro.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu