google

Google a anunțat astăzi organizarea concursului de programare Escape from /dev/null, care va avea loc la București, pe 25 octombrie, la Impact Hub (Str. Halelor, nr 5). Evenimentul se adresează programatorilor, studenți sau profesioniști, înscrierile fiind deschise la această adresă.

Escape from /dev/null este o competiție de programare construită pe un model de joc online multi-player, având în spate o poveste science-fiction.
Participanții trebuie să navigheze pe o planșă, prin rezolvarea unor probleme de codare, din ce în ce mai complicate.
Fiecare problemă rezolvată permite participantului să avanseze într-o nouă poziție pe planșă și să-și aleagă o nouă provocare.

google

Prima competiție Escape from /dev/null organizată de Google a avut loc în aprilie 2013, în Suedia, urmată de o ediție Polonia, în septembrie 2014.
După succesul primelor două, Google a decis organizare încă unei ediții la București în această toamnă, România fiind o țară cu o comunitate foarte puternică de dezvoltatori.

 Înscrierile la Escape from /dev/null București
Înscrierile se pot face până pe data de 5 octombrie.
Numărul participanților este limitat, selecția candidaților urmând să fie făcută de o echipă de la Google.
Vor primi o invitație cei care vor prezenta cele mai convingătoare motive – experiență tehnică și/sau academică, premii, competiții de programare, abilități etc. Cei selectați vor fi informați cu cel puțin două săptămâni înainte de concurs.
Tehnologiile utilizate în competiție sunt C++, Java și Python.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close