supercoders

Pentru prima dată în istoria omenirii, în ultimii 30-40 de ani, unele dintre mai mari averi și cele mai puternice companii au fost create de tineri abia ieșiți din adolescență, cu investiții extrem de reduse: Microsoft, Dell, Facebook, Google și multe altele.
Pasiunea pentru tehnologie a existat din copilărie  și a dus la realizări extraordinare pentru civilizațe câțiva ani mai târziu.

Știm, copiii sunt fascinați de computere și Internet, iar unii reușesc performanțe incredibile.
Un singur exemplu: Evan, la 8 ani, nu și-a schimbat încă dinții de lapte, dar câștigă 1,3 milioane de dolari anual cu canalul său Youtube de review-uri la jucării.

În mod sigur și printre copiii români există talente tech remarcabile, care trebuie însă descoperite. Se pricep părinții la IT, astfel încât să detecteze abilitățile precoce pentru programare? Cei mai mulți nu, astfel încât cred că anunțul următor este interesant:

supercoders

Înscrie-ți copilul la Trainingul Supercoders!
Trainingul Supercoders, destinat copiilor, este un proiect internațional. Se va desfășura sâmbăta aceasta, 11 octombrie, concomitent în Franța, Polonia, Spania și România – la București.

Ediția autohtonă Supercoders este organizată de Orange Romania, cu sprijinul Simplon și marchează prima zi a programului EU Code Week în România.
Timp de câteva ore, copiii vor învăța bazele programării, într-un mod plăcut, potrivit vârstei lor.

Vor folosi platforma Scratch, cu ajutorul căreia vor crea o animație și vor învăța ABC-ul programării software. Fiecare participant își va putea construi un personaj Supercoders.

Cine se poate înscrie
Orice copil cu vârsta de 10-13 ani.
La această oră mai sunt doar două cinci locuri care vor fi ocupate după principiul „primul venit, primul servit”.

Cum vă puteți înscrie copilul la Supercoders
Părinții interesați își pot înscrie copiii la trainingul Supercoders foarte simplu, trimițând o cerere prin e-mail la adresa csr@orange.ro.

Unde și când Trainingul este gratuit și va avea loc sâmbăta aceasta, 11 octombrie,  la Impact HUB (etajul 3), str. Halelor, nr. 5 (Piața Unirii, vizavi de Tribunalul Mare), între orele 11:00 – 15:00.

supercoders hub

Prin aceasta inițiativă, Orange își dorește să atragă atenția asupra importanței pe care o are alfabetizarea digitală în prezent și cât de important este ca cei mici să se familiarizeze cu un set de abilități și cunoștințe digitale. Dacă aveți un copil care se încadrează în aceste limite de vârstă, nu numai că îi veți face o mare bucurie aducându-l la Supercoders dar nu este deloc exclus să-și descopere un talent prețios astăzi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close