Philips seria 9000

Philips a lansat pe piață cel mai nou și evoluat aparat de bărbierit, seria 9000, pe care l-a testat în condiții extreme inclusiv în spațiu, la gravitație zero, pentru a fi folosit și în expedițiile spațiale.

Pornind  de la acest test neobișnuit, Philips organizează un concurs, inclusiv în România, prin care va selecta 20 de bărbați pe care îi va trimite în spațiu.
Interesantă campanie, nu?

Philips seria 9000 b

Cum poți să participi

Divizia Philips de Îngrijire Personală a încheiat un parteneriat special pe o perioadă de doi ani cu XCOR Space Expeditions, specializată în călătorii comerciale în spațiu.
Astfel, în cadrul programului, Philips oferă la nivel global 20 de bilete la bordul navelor XCOR Lynx Mark I și XCOR Lynx Mark II, precum și accesul la serviciile de formare/training a astronauților în cadrul Expedițiilor Spațiale XCOR.

Philips seria 9000

Biletele pentru călătoria în spațiu pot fi câștigate în cadrul unui concurs care se va desfășura simultan în mai multe țări din întreaga lume.

În România, marele premiu (călătoria la altitudinea de peste 60 de kilometri) va fi oferit unui singur participant la concursul care se va desfășura pe web site-ul dedicat, în perioada 20 noiembrie – 31 decembrie 2014. Participanții trebuie sa răspundă la întrebarea: “Tu ce ai vrea să faci în spațiu?”
(Intrați pe site, e impresionant.)

Lansarea în spațiu se va face de pe aeroporturile spațiale din Mojave și Curaçao. Pasagerii vor experimenta gravitaţia zero, imponderabilitatea şi vor vedea Pământul aşa cum puţini oameni l-au văzut.

Despre Philips seria 9000 

  • Aparatul de bărbierit Philips 9000 include lame V-Track de mare precizie, un sistem de bărbierit inovator, care permite tăierea firului de păr cu până la 30% mai aproape de piele. La atingerea unui buton, sistemul unic SmartClean curăță, usucă, încarcă și lubrifiază aparatul de bărbierit Philips 9000;
  • Setările de confort personal permit utilizatorilor să adapteze aparatul de ras pentru a se potrivi tipului de piele și de păr pentru un confort optim pe toate părțile feței și gâtului;
  • Anumite modele dispun de sistemul SmartClean pentru o curățare mai ușoară și igienică.

Noua serie 9000 de aparate de bărbierit de la Philips este disponibilă în România începând de la un preț recomandat de 1108 RON pentru modelul S9031, până la un preț recomandat de 2121 RON pentru modelul S9711.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close