Telekom Romania

Ofertă comunicată astăzi:

Clienţii care îşi portează numărul de telefon în reţeaua Telekom Romania Mobile Communications pot achiziţiona un telefon Samsung Galaxy S4 Mini sau o tabletă Samsung Galaxy Tab 4 de 8 inchi cu numai 1 leu împreună cu abonamentul Nelimitat Voce L care, pentru 19,95 euro/lună, oferă minute şi SMS-uri naţionale nelimitate, minute nelimitate către reţele internaţionale fixe, 100 de minute în reţele mobile internaţionale, 200 MB trafic de date şi 100 de minute pe an pentru călătorii în strainătate.
Totodată, abonaţii vor primi cu 50% mai mult trafic de date şi două bonusuri speciale (600 de minute internaţionale timp de şase luni şi 36 GB trafic de date timp de 24 de luni).
Oferta promoţională completă pentru noul plan tarifar Nelimitat Voce L este disponibilă aici

Clienţii noi și cei existenți, care aleg să încheie un contract nou sau să-l prelungească pe cel actual cu un abonament din noul portofoliu Nelimitat, sunt răsplătiţi cu 50% mai multe minute naţionale şi trafic de date față de beneficiile incluse în planul tarifar.
Promoţia acoperă primele 12 luni dintr-un contract încheiat pe 24 de luni. Vacanţa de iarnă le aduce clienţilor şi două bonusuri speciale ce constau în 600 de minute internaţionale către reţele mobile şi 36 GB trafic de date.
Minutele internaţionale sunt oferite pentru primele şase luni, câte 100 de minute pe lună pentru fiecare plan tarifar din portofoliul Nelimitat, iar traficul de date este oferit pentru 24 de luni, câte 1,5 GB pe lună, pentru abonamentele începând cu Nelimitat Voce L.

Utilizatorii de cartelă preplătită beneficiază de preţuri promoționale şi bonusuri în minute pentru reţele mobile internaţionale şi mai mult trafic de date.
Pentru extraopţiunile Extra Voce M (5,95 euro credit preţ promoţional) şi Extra Date M (5,95 euro credit preţ promoţional), clienţii existenţi şi cei noi pot alege fie 200 de minute în reţele mobile internaţionale, fie 500 MB de trafic de date ca bonus, în timp ce aceia care aleg Extra S (4,95 euro credit) primesc 100 de minute naţionale/internaţionale pe fix/SMS-uri naţionale ca bonus.

Telekom Romania

1 Comment

  1. E buna oferta, dar tot TELEKOM-ul are de castigat. Macar ofera un telefon bun ! :))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close