SpeedTAB Telekom Romania

După un smartphone 4G sub brand propriu (Speedsurfer), Telekom Romania anunță astăzi și o tabletă, SpeedTAB, al cărei preț pornește de la 62 de euro.
Speed TAB este gândită pentru consum multimedia.

Tableta SpeedTAB are o grosime de 9,9 mm şi dispune de o carcasă metalică cu design unibody şi un display touchscreen IPS LCD de 10,1 inchi, cu o rezoluţie HD de 1280×800. Tableta include două difuzoare cu tehnologie surround DTS.

Tableta, pe Android 4.2, are un procesor Quad-Core Cortex A9 1.6GHz.
SpeedTAB este compatibilă cu tehnologiile 3G şi 4G cu suport pentru apeluri voce şi permite, de asemenea, conexiunea Wi-Fi. În plus, tableta are memorie RAM de 1 GB, memorie internă de 8 GB şi, totodată, acceptă card-uri microSD de până la 32 GB. Bateria încorporată Li-Po 6600 mAh poate dura până la 10 ore în cazul utilizării multimedia.

SpeedTAB Telekom Romania

Tableta SpeedTAB este disponibilă la preţul de 279 lei la abonamentul Internet Nelimitat T care, pentru 33,48 euro/lună (TVA inclus), oferă trafic de date național nelimitat, primii 3 GB fiind la viteză de download de până la 150 Mbps.

Promoţional, până la data de 31 decembrie 2014, clienții beneficiază de dublu trafic de date recomandat în primele 3 luni de abonament. Oferta se aplică contractelor încheiate pe 12 sau 24 de luni, atât pentru activările noi, cât şi pentru prelungirile de contract.

Detalii, aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close