emag

Dacă în 2013, aproximativ 16% din vizitele online pe eMAG.ro au venit de pe smartphone-uri și tablete, în 2014 procentul s-a dublat și a urcat la 32%.

Peste 85% dintre utilizatorii care comandă online de pe telefoane și tablete au vârste cuprinse între 18 și 44 de ani, iar cei mai mulți, 40% dintre ei, comandă în timpul dimineții, de la 6:00 la 12:00.

Cele mai căutate produse de clienții care vin de pe mobile sunt jucării, copii&bebe (15,6%), electrocasnicele mici (9,7%), telefoanele mobile (8,6%), cărți (6,4%) și produsele de îngrijire personală (5,7%) – spune spune Bogdan Axinia, vicepreședinte eMAG.

Până la finalul anului 2015, ne așteptăm ca, pentru prima dată în istoria comerțului online românesc, traficul de pe telefon și tabletă să-l depășească pe cel de pe desktop.
În termeni de vânzări, anticipăm că 30% din numărul total de comenzi va veni tot din dispozitivele mobile în anul care urmează”, apreciază Bogdan  Axinia.

 

emag

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close