CEC Bank

Și să ai șansa de merge, ca VIP, la Cupa Mondială de Rugby 2015 – Londra.

Hai să ghicim despre ce țară e vorba!
În țara respectivă oamenii pierd timp, își fac nervi, sunt puși să în situații penibile din cauză că, de obicei (cam opt cazuri din zece), vânzătorii nu au să dea rest.
Pe piață circulă aproape numai bancnote mari. Bancnotele cu valoare mai mică sau monedele au devenit aproape chestii numismatice.

Locuitorii țării respective sunt bruftuluiți de vânzători cu deja celebra expresie „Dați-mi mărunt, că n-am să vă dau restul!” sau „Mi-ați luat tot măruntul din casă, eu acuma ce fac?!”.
Li se inculcă un sentiment de vinovăție pentru că n-au bani potriviți la ultima centimă și li se ordonă adesea scurt și fără drept de negociere „Aicea, după colț, mergeți și schimbați!”.
Să mai explic despre ce țară unică în lume este vorba?

Săptămâna trecută, pe la două după-amiaza, am intrat într-un supermarket să cumpăr câte ceva. Ghinion.
Supermarketul fusese deja cucerit de elevii de la liceul de vizavi care veniseră să-și ia snacks-uri.
Două case deschise, la fiecare vreo 15 persoane. Cum copiii cumpăraseră de 5-7 lei fiecare, firavul mărunt al casierilor s-a volatilizat rapid.
Blocaj. Ce facem acum?
Nervii pluteau prin aer – dacă ridicai mâna, te mușcau imediat.
Am profitat de ocazie. „Plătesc cu cardul” – am strigat peste rând și casiera, mulțumită că mai scapă unul de la coadă, mi-a făcut semn să trec în față.
Am plecat urmărit de priviri ucigașe.

Și totuși tehnologia e mult mai tare ca măruntul lipsă

Soluția ca să nu te mai pună nimeni la colț pentru că îndrăznești să nu ai mărunt, o știm: cardul.
Tehnologia se mișcă foarte repede, așa cum ne-am convins, astfel că și deja clasicul card  evoluează: acum ne este la îndemână și în varianta contactless.

Concurs CEC Bank

CEC Bank a lansat recent un card contactless, în colaborare cu MasterCard.
Cei care fac cerere pentru un card MasterCard PayPass de la CEC Bank și îl folosesc până la finalul anului (31 decembrie 2014) intră automat într-un concurs.
În funcție de plățile pe care le fac, utilizatorii MasterCard PayPass CEC Bank primesc puncte și sunt apoi incluși în tragerea la sorți pentru câștigarea premiilor puse la dispoziție în cadrul promoției.

CEC Bank

Premii

  • Mingi de rugby semnate de internaționalul roman Alexandru Mitu
  • Tablete
  • Marele premiu constă în 2 experiențe de 5 stele la Cupa Mondială de Rugby 2015 din Londra! (Transport, cazare, mese și experiențe priceless la meciul România-Irlanda. Perioada excursiei: 26-28 septembrie 2015)

Avantajele  MasterCard PayPass CEC Bank 

  • Simplitatea și ușurința în utilizare – plata contactless este cea mai simplă modalitate de plată: nu mai trebuie să dai cardul din mână, ci doar să îl apropii de zona semnalizată a cititorului.
  • Rapiditate – o plată contactless durează cu 33% mai puțin (conform unor studii americane) față de o plată standard cu cardul și cu 52% mai puțin față de o plată cu numerar. În câteva secunde, plata este efectuată, tehnologia contactless fiind cea mai rapidă metodă de plată disponibilă în acest moment.
  • Siguranță – o plată contactless se poate efectua doar atunci când suma este introdusă sau transmisă, de către casa de marcat, terminalului POS al băncii, iar utilizatorul apropie cardul de terminal la 2-4 cm, nefiind astfel posibile plăți efectuate din greșeală.
    De asemenea, tehnologia exclude posibilitatea ca banii să fie luați de două ori pentru aceeași tranzacție.

Cum poți obține un card MasterCard PayPass CEC Bank

Intri pe site-ul dedicat și completezi formularul de cerere.

Tot pe acest site se găsesc și detaliile concursului.

Spor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close