Philips seria 9000

Absolut subiectiv, cred că este cea mai interesantă campanie de promovare a unui produs din acest an.
Pentru a-și promova noul aparat electric de ras seria 9000, Philips trimite anul viitor în spațiu 20 de bărbați din lumea întreagă, inclusiv unul din România
Care-i legătura?
Philips a testat noul aparat de ras în condiții pe stațiile spațiale, la gravitație zero, fiind folosit acum și de cosmonauți.

Divizia Philips de Îngrijire Personală a încheiat un parteneriat special pe o perioadă de doi ani cu XCOR Space Expeditions, specializată în călătorii comerciale în spațiu.
Astfel, în cadrul programului, Philips oferă la nivel global 20 de bilete la bordul navelor XCOR Lynx Mark I și XCOR Lynx Mark II, precum și accesul la serviciile de formare/training a astronauților în cadrul Expedițiilor Spațiale XCOR.

Philips seria 9000

Cum poți să participi

Biletele pentru călătoria în spațiu pot fi câștigate în cadrul unui concurs care se va desfășura simultan în mai multe țări din întreaga lume.

În România, marele premiu (călătoria la altitudinea de peste 60 de kilometri) va fi oferit unui singur participant la concursul care se va desfășura pe web site-ul dedicat, până pe 31 decembrie 2014. Participanții trebuie sa răspundă la întrebarea “Tu ce ai vrea să faci în spațiu?” și intră automat în tragerea la sorți.
(Intrați pe site, e impresionant.)

Lansarea în spațiu se va face de pe aeroporturile spațiale din Mojave și Curaçao. Pasagerii vor experimenta gravitaţia zero, imponderabilitatea şi vor vedea Pământul aşa cum puţini oameni l-au văzut.

1 Comment

  1. A mai fost una de la KLM 🙂 foarte tare si aia, pana si alegerea castigatorului era tare.

    Tu alegeai niste coordonate, inclusiv altitudine, si ei dadeau drumul unui baloln.

    Castigatorul era acela care avea coordonatele cele mai apropiate, si premiul era tot o calatorie in spatiu 🙂

    http://space.klm.com/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close