Shareuiestefericit

La fiecare Crăciun primesc prin poștă de la prietenii români Ileana și  Eduard Koller câte o minunat desenată felicitare de Crăciun, scrisă de mână.
Ileana și Eduard lucrează de ani buni în Statele Unite, dar nu și-au uitat țara din care au plecat. Au contribuit la ridicarea unei biserici românești în Seattle și de fiecare Crăciun le face plăcere să se îmbrace, ei și copiii lor, în port popular românesc.

Am tot zis să le întorc frumosul gest și să le trimit și eu o felicitare „adevărată” în plic. Am ezitat pentru că e neplăcut să merg la poșta. Cozi lungi, deorganizare, funcționare suprasolicitate și acre, interior rămas neschimbat din anii 80 – știm.
A rămas email-ul, dar e cam depersonalizat.

Anul acesta am folosit platforma online shareuiestefericit.ro și le-am trimis această felicitare:

Shareuiestefericit

Cu shareuiestefericit.ro poți alcătui rapid felicitări în format video, foto sau text și să le trimiți celor apropiați. Găsești o mulțime de desene, rame, cu ajutorul cărora să le creezi.

Dacă dorești, când trimiți felicitarea, poți bifa să participi la tragerea la sorți prin care Telekom România oferă în fiecare zi câte un smartphone și o tabletă.
De asemenea, dacă felicitarea ta e video (ai facut un scurt clip și l-ai urcat pe shareuiestefericit.ro) primești automat compilația Vocea României.
Poți avea și surpriza ca urarea ta să fie pusă pe muzică într-un clip. Pe canalul Youtube dedicat poți vedea exemple.

Probabil că ai și tu rude sau prieteni care sunt plecați din țară.
Până să le dai un telefon și să le urezi cele cuvenite de sărbători, poți să le faci o surpriză: trimite-le o felicitare prin #shareuiestefericit.
Se vor bucura!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close