Închide

Ce vrei să cauți?

Cum arată studioul King din București

Acum trei ani, Mihai Sfrijan intra, împreună cu doi colegi, în niște birouri goale.
Astăzi, în studioul din București al producătorului de jocuri King numără peste 100 de angajați, probabil unii dintre cei mai fericiți din România.

king bucharest1

Un singur exemplu:  își stabilesc singuri deadline-uri și li se permite să experimenteze și să învețe din greșeli, nefiind presați de timp.

King Bucharest 3

Poți avea o carieră de succes și fără să părăsești țara. Ne-am dorit să schimbăm mentalitați și să oferim libertate oamenilor din companie și am reușit – spune Mihai Sfrijan, Head of Studio King București.

king bucharest

De-a lungul celor trei ani, King a lansat trei titluri, produse exclusive ale echipelor din București – celebrul Bubble Witch Saga, primul titlu care a sincronizat complet platfomele Facebook și mobile, Gospo’s Great Adventure, un joc de tip casual cu elemente de puzzle la care a lucrat o singură echipă de prototipare de la studioul din București, proiectul fiind finalizat în doar 4 luni, și Lords of Bucharest, ultimul titlu lansat, a cărui idee a luat naștere în doar 48 de ore în timpul unui Game Jam organizat de King în luna septembrie a anului trecut.
În plus, studioul a contribuit activ la dezvoltarea hitului internațional, Candy Crush Saga.

King Bucharest 4

Anul acesta studioul s-a mutat într-un birou nou în centrul Bucureștiului. Conceptul de design semnat de arhitectul Ana Maria Voinescu a recreat identitatea și atmosfera specifice studiourilor King, punând accent pe încurajarea spiritului creator și productivitate.

King Bucharest

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. imi place cum arata studioul King.

Adaugă comentariu