Închide

Ce vrei să cauți?

Cum apar teoriile conspirației

Fox News, canalul american de știri fondat de mogulul Rupert Murdoch, este recepționat în aproape 100 de milioane de case din SUA.
În goana după audiență, Fox News l-a invitat pe Steve Emerson, prezentat drept „expert internațional în terorism”, să comenteze atentatul de Charlie Hebdo.
Domnul Emerson este unul dintre obișnuiții studiourilor Fox News, și nu un țăcănit oarecare ajuns accidental să vorbească la televizor.

fox news

Aspect important, din moment ce „expertul” a băgat groaza în americani, susținând că în doilea oraș ca mărime din Marea Britanie, Birmingham, musulmanii au preluat deja controlul total, iar britanicilor le este interzis accesul.
De asemenea, Emerson mai afirmă cum că zone întregi din Londra sunt patrulate de o poliție musulmană care ia la bătaie persoanele îmbrăcate indecent din punct de vedere al islamului.
Dacă vă uitați la fața prezentatoarei Fox News, vedeți că și ea este îngrozită de halul în care a ajuns Anglia.


Utilizatorii Twitter au sancționat imediat cu umor aceste imbecilități. Au creat hashtagul #foxnewsfacts care marchează „știri” la fel de adevărate precum cele difuzate de una dintre cele mai mari televiziuni americane.

Dacă veți citi în zilele următoare pe site-urile românești de știri despre Birmighamul ajuns califat, știți acum de unde s-au inspirat „jurnaliștii” autohtoni.

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. Si stirile cu invazia romanilor in UK mi-au placut insa asta e ceva aparte! :)) .

  2. Poate ca discutia despre libertatea de exprimare ar putea include si formele moderne de dictatura si limitare a acestei libertati. In cazul de fata tema de discutiei pare una eronata. Cand vorbim despre evenimentele din Franta vorbim de crima ! Atat – crima ! Pentru ca discutia despre limitarea libertatii de exprimare este un mai lunga si poate include si referiri la inchiderea unor televiziuni, si regulile de difuzare a unor programe…

  3. #3 Comentariu nou

    doar un tampit la un fel de romania tv.

  4. #4 Comentariu nou

    Cum pot sa vad Fox News in Romania , l-au bagat in vreo grila tv ?

Adaugă comentariu