specificatii tehnice Samsung NX300

Magazinul online de cosmetice Pick N Dazzle dă o mână de ajutor bărbaților în alegerea cadourilor pentru zilele de 14 februarie, 1 și 8 martie. Intri aici, selectezi vârsta destinatarei și aceasta va primi, la adresa pe care o indici, un set de cosmetice frumos ambalate într-o cutie roșie.

pickndazzle

Orange România este mâine gazda unei noi ediții a evenimentului #SuperCoders, desfășurat concomitent la București și Cluj.
În cadrul #SuperCoders, participanții (copii cu vârste între 10 și 13) vor învăța să utilizeze tehnologia prin metode interactive, vor lucra pe platforma Scratch, vor realiza propriile animații și vor descoperi ce înseamnă să lucreze în echipă.
Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Siguranței pe Internet 2015 (SID), o inițiativă la nivel european ce are ca scop promovarea utilizării internetului într-un mod sigur și responsabil.
Dealii despre #SuperCoders, aici.

Telekom Romania Mobile Communications vinde noul Samsung Galaxy Grand Prime, smartphone multimedia pentru tineri şi mai ales pentru amatorii de selfie-uri (camera frontală are rezoluţia de 5 MP şi unghi de fotografiere ultra-wide de 85 de grade.)
Cu o grosime de  8,6 mm, Samsung Galaxy Grand Prime (pe Android KitKat 4.4) are un ecran de 5 inci (12,64 cm), cu o rezoluţie de 540 x 960 qHD. Memoria internă de 8 GB şi procesor Quad Core de 1,2 GHz.
Telefonul Samsung Galaxy Grand Prime este de azi în magazinele Telekom, Germanos și ale partenerilor, pe www.telekom.ro și www.germanos.ro, la preţul de 99 lei cu abonament Nelimitat Voce L şi fără abonament, la preţul de 799 lei.
Detalii, aici.

Nouă cameră foto Samsung NX500 va apărea pe piață în martie.
Așa cum ne-a obișnuit Samsung, vine cu mai multe conectivități (Wi-Fi, Bluetooth și NFC).
Filmează 4K.
Fișa tehnică:

specificatii tehnice Samsung NX300

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close