clickshop reduceri

În apropiere de Ziua Îndrăgostiţilor, Clickshop şi Germanos anunţă reduceri de până la 60% la peste două sute de produse.
Oferta este valabilă exclusiv zilele acestea, până pe 14 februarie şi se aplică unei game de 150 de produse de pe clickshop.ro şi 120 de produse din reţeaua Germanos.

Printre produsele aflate în ofertă se numără telefonul LG L40 Dual SIM white cu display de 3.5″, care poate fi cumpărat de pe clickshop.ro la 199,99 lei (de la 499,99 lei), televizorul Samsung Smart TV 3D LED Full HD, disponibil pe acelaşi website la 2.299,99 lei (de la 3.339,99 lei) sau sistemul Home Cinema Samsung cu putere de ieşire muzicală de 320 W oferit de Germanos la 1.799,99 lei (de la 2.349,99 lei).

clickshop reduceri

Vouchere de la Telekom Romania

Tot cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, Telekom Romania a lansat recent campania „Cadouri serioase, nu clişee siropoase”, desfăşurată exclusiv online, în perioada 2-24 februarie, pe telekom.ro.
Astfel, la cumpărarea oricărui pachet care constă într-un terminal și un serviciu de la Telekom Romania Mobile Communications de pe telekom.ro (abonament nou de telefonie mobilă sau prelungire de contract cu orice tip de plan tarifar), clienții primesc și un voucher cadou în valoare de 300 de lei pentru cumpărături pe clickshop.ro. Voucher-ul este valabil pentru orice produs de pe clickshop.ro, inclusiv pentru cele aflate la reducere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close