Închide

Ce vrei să cauți?

Trei ebook-uri pe care trebuie să le citești

ebook evensys
ebook evensys

Luna aceasta au apărut trei ebook-uri (pot fi descărcate gratuit) pe care le recomand oricui lucrează în comunicare și marketing și de asemenea studenților care plănuiesc o carieră în domeniu.
În ordinea apariției, începând cu cea mai recentă:

I. 65 de previziuni care contează în digital marketing, în 2015
Evensys lansat azi, în pregătirea tradiționalului Digital Marketing Forum, un e-book despre tendințele acestui an în marketing digital și mobile, social media, performance marketing, blogging și online publishing.

ebook evensys

Peste 60 de oameni cu recunoaștere în mediul online au dat previziunile personale pentru 2015, subliniind ce este esential de aplicat de către oamenii de marketing.  E-book-ul “65 de previziuni care contează în digital marketing, în 2015” poate fi descărcat gratuit de aici: http://www.2015.digitalforum.ro/e-book.php

II. 2014 Social Media Recap
Ebook tradițional, excelent scris (se citește ca o carte de aventuri). Adună cronologic principalele evenimente din Comunicare, Digital, Social Media, Tehnologie, autohtone și internaționale. Grafică elaborată, vie. Un ebook semnat Alex Ciucă și Golin.
Link pentru descărcare.

2014_media_recap_fb-cover

III. Marketing şi Comunicare pe Facebook în 2015

Marketing-si-comunicare-pe-Facebook-in-2015

Un ebook care a depășit 5000 de descărcări într-o săptămână. Scris de Alex Negrea, probabil cel mai cunoscut trainer pe probleme de Facebook.
Stil accesibil, lămuriri utile pentru oricine investește timp și bani în promovarea pe cea mai mare rețea socială.
Link de download.

Adaugă comentariu