Se pare că lumea s-a săturat de seminariile NLP organizate de diverși pe tema succesului personal.
Producătorul muzicianului Grasu XXL a avut o idee interesantă de promovare online a recentului album Drumul spre succes: un scurt-metraj documentar, publicat pe Youtube, în care personajele vorbesc firesc, ca într-o discuție cu prietenii, despre realizările și speranțele privind propria viață.
Un vânzător de hipermarket, o înotătoare, o fată pilot de avion, un actor boxer, un taxidermist  sunt intervievați în acest scurt-metraj.
Aproape că nu spun nimic memorabil, dar filmul place pentru că e imposibil ca măcar în două-trei secvențe să nu ne recunoaștem gândurile, angoasele și întrebările.
Documentarul Drumul spre Succes (31 de minute) este o poveste în povestea albumului. Propune firescul în locul discursului triumfalist și fals mobilizator care are efect asupra auditoriului tot atât timp cât durează un foc aprins din hârtii.

1 Comment

  1. Boxerul zice cel mai bine! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close