Închide

Ce vrei să cauți?

Cum vede un vultur Pământul. Sony Action Cam Mini

sony action mini
sony action mini

Îmi plac promovările neconvenționale de produse, pentru că spun o poveste, au potențial de viral și nu laudă excesiv și plictisitor.

Studiu de caz: Sony Action Cam Mini.

Sony colaborează cu Organizația non-profit FREEDOM, care luptă pentru conservarea naturii și salvarea speciilor aflate în pericol de extincție.

O Action Cam Mini a fost prinsă de spatele vulturului imperial (specie salvată de la dispariție) pe nume Darshan, lansat de pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa din Dubai, de la o înalțime de 829,8 metri. Este un record mondial.

Cum vede un vulturul Darsham Pământul, în acest clip. Mai întâi face un zbor de recunoaștere, apoi își reperează prietenul pe brațul căruia aterizează.

sony action mini

Vulturii organizației Freedom au zburat de pe monumente europene faimoase, precum Turnul Eiffel din Paris (301 metri) sau Catedrala Sfântul Paul din Londra. Înregistrarile acestor zboruri au fost cele mai vizionate materiale video cu animale în anii 2013 – 2014.

Vulturii sunt dresați de Jacques-Olivier Travers, unul dintre cei mai renumiți experți în domeniu și promotorul unor tehnici unice de reintroducere a vulturilor amenințați cu dispariția în habitatul lor natural.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu