mega mall sport bar

Mega Mall, centrul comercial care va fi inaugurat pe 14 mai în zona Arenei Naționale, va aduce pe piața din România o serie de premiere, printre care noi tehnologii de entertainment și branduri internaționale renumite, care își fac intrarea în țara noastră.

Mega Mall şi Cinema City aduc primul cinematograf 4Dx din România

Una dintre cele mai extinse zone din noul mall, aflată în imediata vecinătate a food court-ului, va fi ocupată de către noul multiplex Cinema City, care este totodată cel de-al 18-lea multiplex dezvoltat de cel mai important operator local de cinema.

Multiplex-ul cuprinde 14 săli digitale performante, dintre care o sală Cinema City 4Dx.
Toate sălile beneficiază de cea mai noua tehnologie în materie de proiecție și sunet, iar scaunele au fost create de designeri italieni şi aranjate în formă de amfiteatru.

4Dx este una dintre cele mai importante inovații din istoria cinematografiei, oferind o experiență pentru toate cele 5 simțuri.
Noua sală dedicată acestei tehnologii va include scaune hi-tech mobile și efecte speciale sincronizate cu acțiunea de pe ecran, precum vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, ploaie și mirosuri, atât pentru filme în format 2D, cât și 3D.

 „Ne dorim ca Mega Mall să fie o destinație completă, unde bucureștenii să se poată bucura de o experiență de entertainment hi-tech, cu totul deosebită”, explică Sorin Scîntei, general manager al Mega Mall. „Prin integrarea celor mai noi tehnologii și prin digitalizarea multora dintre spațiile dedicate divertismentului, Mega Mall va deveni următorul hub al tehnologiei.”

La Mega Mall, întreaga familie își va putea petrece timpul liber în cel mai nou centru de distracţie din Capitală, realizat sub conceptul de sports bar.
Complet digitalizat, acesta îmbină experiența culinară cu specific american și divertismentul, cuprinzând o scenă special amenajată pentru concerte live.

mega mall sport bar

Totodată, zona va deveni un hub al sporturilor din întreaga lume, fanii putând viziona transmisiuni în direct ale celor mai importante meciuri din lume pe ecrane de varii dimensiuni. Experiența este completată de o secțiune ce cuprinde o multitudine de jocuri virtuale și electronice.

Centrul de distracţie include și o zonă special amenajată pentru bowling, cu piste pentru adulți și piste dedicate copiilor. Acestea sunt primele piste de bowling pentru copii dintr-un mall din București, create pentru a oferi o experiență de divertisment la care poate participa întreaga familie. Pistele au o lungime mai mică, iar dimensiunea și greutatea bilelor sunt adaptate pentru cei mici.

Gymboland – cel mai amre loc de joacă pentru copii

Zona de entertainment va cuprinde şi o arie dedicată exclusiv copiilor, completând astfel oferta pentru întreaga familie. Spațiul de joacă operat de Gymboland va fi cel mai mare de acest gen din centrele comerciale din România.
Printre principalele inovații de care se bucură spațiul de joacă se numără o serie de atracții digitalizate, printre care se regăsesc jocuri activate prin senzori de mișcare și o zonă de realitate virtuală. Spațiul de joacă include și o arenă cu trambuline, carusele și gonflabile, zone speciale de creație, panouri cu activități, un spațiu ce ilustrează la scară redusă viaţa de zi cu zi a adultilor, cât și o zonă specială pentru bebeluși. De asemenea, aria de joacă va îndeplini cu succes nevoile părinților prin spațiile de așteptare special amenajate.

În plus, cei mici vor putea fi lăsați în grija supraveghetorilor, iar întreaga zonă de joacă va beneficia de monitorizare video, redată pe un LCD din exteriorul acestuia. De asemenea, cei mici își vor putea sărbători ziua de naștere în Gymboland, într-o zonă special amenajată unde se vor bucura de spectacole interactive. Gymboland promite multe alte atracții care așteaptă să fie descoperite odată cu inaugurarea Mega Mall.

Mega Mall este dezvoltat de fondul sud-african de investiţii NEPI, ce are în portfoliu centre comerciale din România precum Mall Promenada din București, City Park Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Târgu Jiu, dar și o serie de clădiri de birouri din Capitală și din Cluj.

2 Comments

  1. Buna ziua,
    Sunt interesata foarte tare de un loc de munca in cadrul acestui mall.
    Experienta mea o am in acest domeniu, alimentatie publica, ospatarita, lucrul cu oamenii.Astept cu deosebit interes raspunsul dvs. Doresc o colaborare de durata!
    Cu consideratie,
    Radu Vera Elena.

  2. Daca iti doresti un job in cadrul acestui mall de ce aplici intr-un comentariu in cadrul unui blog? Exista un site unde poti trimite cv, a fost chiar la locul santierului un punct de colectare cv-uri! Crezi ca se uita cineva de la resurse umane aici? 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close