Aseară au fost lansate oficial în România cele două noi smartphone-uri Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 edge.

Mihaela Stanoiu_Samsung - Copie

Le-am văzut în sfârșit pe viu. Ca primă impresie până la un test: sunt cele mai reușite ca design smartphone-uri pe care le-a scos pe piață până acum Samsung.
Revin, dar până atunci puteți citi/vedea un review elaborat la George.

Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge sunt disponibile la precomanda începând cu această săptămână și vor putea fi achiziționate din a doua parte a lunii aprilie.

Lansarea este promovată printr-o campanie care îmi place mult – un concurs ai cărui trei câștigători vor pleca în călătorii în jurul lumii.
Să vedem care sunt condițiile pentru a participa (informații oficiale de la Samsung):

Concursul are loc  în perioada 18 martie – 5 aprilie.

Samsung Electronics România te trimite într-o călătorie în jurul lumii de două săptămâni, pentru a te ajuta să-ți descoperi stilul de mâine, alături de cele mai avansate smartphone-uri ale momentului, Galaxy S6 și Galaxy S6 edge.

Concursul face parte din campania „Lifestyle Transformation Journey” prin care Samsung Electronics România își propune să le ofere utilizatorilor o experiență cu totul specială, care îi va îmbogăți spiritual și cultural.

Trei câștigători vor călători în patru mari orașe ale lumii – Seul, Paris, Casablanca și Buenos Aires – însoțiți de Cristian Onețiu – Life Coach, autor și antreprenor, care va participa activ la dezvoltarea lor personală, prin sesiuni de life coaching și sfaturi potrivite profilului fiecăruia.

Doi dintre câștigători vor fi aleși dintre cei care fac pre-comandă pentru Samsung Galaxy S6 sau S6 edge la unul dintre partenerii Samsung (operatori sau retaileri), până pe 5 aprilie.
Dintre aceștia, în urma unei trageri la sorți, 30 de persoane vor da un test pentru a demonstra cât de bine cunosc smartphone-urile Galaxy S6 și Galaxy S6 edge și sistemul de operare al acestora. Participanții care obțin cele mai mari două punctaje vor pleca în excursie.

Cel de-al treilea câștigător va fi ales în cadrul unei aplicații de Facebook pe pagina Samsung Mobile România. Dintre toți cei înscriși, vor fi aleși 60 de semifinaliști prin tragere la sorți, urmând ca juriul campaniei să aleagă șase finaliști. Publicul va fi cel care va decide cine primește premiul: călătoria în cele patru orașe încărcate cu istorie, cultură și inspirație.

Astfel, în perioada 13 – 16 aprilie, cei șase finaliști vor putea fi votați de public pe pagina Facebook Samsung Mobile România, iar participantul cu cele mai multe voturi va fi marele câștigător al călătoriei.

Câștigătorul premiului va fi anunțat pe 17 aprilie 2015. Tot atunci va fi anunțat și câștigătorul unui voucher de 4.000 de lei. În acest concurs vor fi înscriși automat toți cei care participă pe pagina de Facebook Samsung Mobile România la procesul de votare al câștigătorului.

Pe parcursul călătoriei, câștigătorii vor avea la dispoziție cele mai avansate smartphone-uri  Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close