blog Anca Nuta Unicredit

De departe, cel mai de succes blog românesc, valorând milioane de euro și cu venituri consistente, este freshome.com.  Reușita vine în primul rând din faptul că freshome.com este scris în limba engleză și are, astfel, audiență mondială.

Ar fi riscant să spun – trebuie o cercetare de piață pentru asta – că se conturează în ultima vreme o tendință în bloggingul românesc: design mai elaborat, cu accent pe imagine, și texte în engleză.
Dar am dat totuși din ce în ce mai des peste astfel de bloguri care îndeplinesc cel puțin o condiție dintre cele două.

Două exemple de bloguri lansate astăzi:

ArtDarling.eu by Anca Nuță

Anca Nuță este Identity & Communication Director at UniCredit Tiriac Bank. Blogul personal lansat în această seară are o tematică interesantă: Artă (cu accent pe cea modernă) și Comunicare.
Ce legătură este între cele două domenii?

blog Anca Nuta Unicredit

Anca ne explică printr-un Manifesto al blogului:

Because communication done well can be called art and because art is a beautiful form of communication that goes beyond any prejudice and constraint. Because It’s Art Darling, It’s Art!

WowMom.ro

Tot azi a fost lansat blogul de nișă (destinat „mamelor cool”, în română) al Claudiei Știrbei.
Claudia este și proprietara magazinului MamaBoutique.ro. După numărul mare de like-uri pe care le-a strâns anunțul lansării blogului, este de bănuit că există o comunitate consistentă în jurul Claudiei și al proiectelor ei online.

Claudia stirbei blog

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close