Mega Image deschide o nouă rețea de magazine alimentare, Gusturi Românești, în locul magazinelor Angst, pe care le-a preluat.
Gusturi Românești este marca Mega Image de produse autohtone.

GUSTURI_ROMANESTI_

Primul magazin este situat pe Bulevardul Ion Mihalache, nr. 104.
Cum arată, vezi în această galerie:

Este un nou concept de magazin care va oferi consumatorilor o gamă extinsă de produse cu specific românesc, realizate după rețete tradiționale, autentice și recunoscute pentru calitatea și expertiza fiecărei zone a țării.

La 6 ani de la lansarea pe piață a brandului Gusturi Românești, Mega Image mai face un pas în strategia sa și își extinde portofoliul de branduri de magazin cu unul autentic, unic pe piața retailerilor internaționali, care reunește toate produsele lansate sub acest brand.

Este mai mult decât un magazin, este o experiență în care clienții vor regăsi gusturi de mult uitate sau gusturi tradiționale.
În plus, prin acestă deschidere ne îndeplinim planul pe care ni l-am propus prin preluarea rețelei Angst, de a oferi în continuare clienților un loc unde vor regăsi produse românești de calitate”,  spune Xavier Piesvaux, director General al Mega Image.

Noul magazin Gusturi Românești are o suprafață de vânzare de 134 mp.
Cu un design interior inspirat din elemente tradiționale românești, magazinul Gusturi Românești este amplasat pe Bulevardul Ion Mihalache, nr. 104 și include o selecție de 380 de produse din peste 10 categorii diverse precum: fructe și legume, lactate și brânzeturi, delicatese, congelate, carne proaspătă, panificație, produse culinare, dulciuri, produse pentru mic dejun, băuturi și artizanat.

Sortimentația din magazin va respecta și sezonalitatea locală a produselor: în această perioadă spre exemplu veți regăsi în magazin numai legumele românești de sezon, urmând ca din Mai – Iunie să se extindă sortimentația cu mai multe fructe și legume Gusturi Românești. – a declarat Adrian Nicolaescu, director Marketing al Mega Image.

Pe lângă produsele Gusturi Românești, în magazin vor fi disponibile și alte mărci de produse tradiționale de cea mai bună calitate și de asemenea va exista o insulă Angst unde vor fi comercializate în special produse ce au consacrat acest brand.

În viitorul apropiat, Mega Image intenționează să deschidă încă două magazine Gusturi Românești, pe strada D.I. Mendeleev și la Piața Domenii în locul fostelor magazine Angst.

1 Comment

  1. Si magazinule pe 13 Septembrie (de langa ING-ul de la Chicken Staff) vis-a-vis e Marriott tot asa este.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close