mobile Next

La finalul săptămânii viitoare, vineri și sâmbătă, 24 și 25 aprilie, are loc la București a doua ediție a workshop-urilor Mobile:Next.
Înscrieri, aici.
Un scurt interviu cu Carmen Ciulacu, inițiatoarea evenimentului, și o listă cu câțiva specialiști de marcă din lista speakerilor.
La Mobile:Next va fi prezentat participanților și noul Apple Watch 🙂

Cum defineşti Mobile:Next, prin ce se remarcă pe o piaţă a evenimentelor destul de aglomerată?

Mobile:Next are o misiune foarte importantă în contextul schimbării rapide a tehnologiei: să aducă în avanpremiera în faţă developerilor, startup-urilor tech, oamenilor de afaceri şi entuziaştilor tech cele mai noi informaţii despre platforme, infrastructuri şi modele de business care vor da o nouă faţă generaţiei următoare de aplicaţii.

Absolut toate echipamentele din casă, maşină, birou şi chiar din buzunar ne impun un nou mediu de viaţă şi de muncă.

În acest context nu doar tehnologia este importantă, mult mai importante sunt aplicaţiile şi interacţiunea cu tot ce integrează IoT (Internet of Things) şi wearables.
La Mobile:Next ne propunem ca prin dezbateri, exemple practice şi modele care se practică în ţările avansate tehnologic, să aducem cele mai noi informaţii despre platforme, infrastructuri şi modele de business necesare tinerilor care pregătesc următoarea generaţie de aplicaţii.

Anul acesta la Mobile: Next vom avea în premieră Apple Watch şi prima experienţă de lucru, în contextul în care nu se ştie încă data de lansare la Bucureşti.

mobile Next

Cine este binevenit la Mobile:Next? Care sunt modalităţile de înscriere?

Evenimentul este dedicat tuturor celor implicaţi şi pasionaţi să dezvolte aplicaţii, noi afaceri, infrastructuri bazate pe IoT şi wearables. Oportunităţile sunt nemărginite, singură barieră pe care trebuie să o depăşim este cea a cunoaşterii.

Aşadar, aşteptăm oameni de afaceri, developeri, designeri, companiile de IT să ni se alăture pentru o zi în această minunată incursiune. Detaliile de participare şi preţul (modic) al tichetului se găsesc pe site-ul evenimentului

Cine și-a confirmat participarea până acum?

Lista speakerilor poate fi consultată pe site. Menționez doar câțiva dintre ei:

1. Paul Ardeleanu, absolvit doctoratul în Computaţional Physics la UCLan şi este founder la Hello 24, iOS developer, trainer, mentor şi speaker la conferinţele internaţionale de iOS.
De anul trecut împreună cu Paul am început să iniţiem o serie de acţiuni (conferinţe, workshopuri, traininguri etc) care au că scop creşterea comunităţii de developeri de iOS în România. El este coorganizator al unor conferinţe iOS în  Marea Britanie şi România.
Paradoxal, Paul este mai cunoscut şi apreciat în comunitatea developerilor la Londra.

2. Marius Mailat (fondator şi Android expert @ Appsrise) este, de curând, primul Google Developer Expert din Europa de Est.
A terminat masterul în Computer Science şi lucrează în domeniul software development de peste 17 ani. Este speaker la conferinţe internaţionale precum Droidcon Berlin, Droidcon Bucureşti etc.
Marius are o vastă experienţă în dezvoltarea de aplicaţii complexe bazate pe platforma Android. În decursul ultimilor doi ani, Marius a pregătit peste 500 de developeri din companii precum Intel, Siemens, Cisco sau companii locale. Datorită experienţei lui practice, Marius este unul din cei mai apreciaţi experţi Android.

3. Felix Crişan este co-founder şi CTO la Netopia System, are peste 15 ani de experienţă în IT, telecom şi mobile payment. De la angajat la antreprenor, Felix are o frumoasă poveste de succes în compania care are o prezenţă activă şi în Silicon Valley, unde Netopia a devenit prima companie românească premiată în pentru tehnologia patentată mobilPay.com.
Pasiunile lui sunt tehnologia şi programarea. La Mobile:Next are o prezentare intitulată 402! (o combinaţie între tehnologie şi bani electronici).

4. Valentin Gosu este Engineer, Networking Team la Mozilla Firefox şi Mozilla Bucureşti. Valentin este cunoscut în mediul academic, este membru ROSEdu şi un susţinător Open Source. El o să demonstreze la Mobile:Next, cum reuşesc developerii cu resurse tehnice reduse să facă lucruri mari.

5. Bogdan Doinea este IoT Arhitect la Cisco, pasionat de tehnologie cu experienţă în programare, electronică şi reţele. Bogdan o să vorbească despre arhitecturi IoT care schimbă paradigma reţelelor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close