Închide

Ce vrei să cauți?

F64 l-a angajat pe actorul Dragoș Bucur pentru tutoriale pe Youtube

Am primit de la PR-ul F64 textul următor. Îl preiau cu copy/paste pentru că mi se pare bună ideea tutorialelor foto pe Youtube și sunt menționate și niște cursuri de multimedia storytelling. Poate interesează:

Dragoș Bucur sosește la F64 pentru a-și cumpăra un aparat foto potrivit pentru pozele de vacanță și așa începe o aventură de aproape două săptămâni, timp în care învață să-l folosească la maximum și descoperă serviciile magazinului.

f64

Dragoș începe de la discuțiile cu un consultant în magazin, descoperă garanția bulletproof, iar la sfârșitul campaniei va avea și o expoziție. Această campanie F64 cu Dragoș Bucur debutează astăzi, ține până pe 9 iunie și în această perioadă canalul de YouTube al magazinului este actualizat în fiecare zi, de luni până vineri, cu câte un clip video.

Videoclipurile sunt și tutoriale, dar sunt prezentate și beneficii ale achiziției online sau ale printului. Una dintre situațiile prezentate este aceea când nu mai ai ce face cu echipamentul vechi, dar nici nu te înduri să-l arunci. La F64 îl poți depune în consignație fie pentru un discount la unul nou, fie pentru a lua bani și a-i investi în alte plăceri.

Această campanie vine cu un premiu și pentru tine. La final, dar tot în luna iunie, se va desfășura atelierul video „Multimedia Storytelling” susținut de fotojurnalista Ioana Moldovan și jurnalistul multimedia Laurențiu Colintineanu. Este împărțit pe trei zile, între 19 și 21 iunie, va fi găzduit la studioul F64 din strada Bucovina, iar prețul per loc este de 1.200 de lei.

Totuși, poți fi prezent gratuit la atelier, dacă urmărești pagina de YouTube a F64 și îmi spui printr-un comentariu la acest articol care dintre videoclipuri ți s-a părut cel mai reușit. Ai timp până pe 10 iunie să faci asta, dată la care eu voi cerceta comentariile și voi vedea cine primește lozul câștigător. Până atunci, vizionare plăcută și spor la învățat.

Articole populare Ultima luna

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Mi s-a părut foarte reușit episodul 2, despre serviciul de închiriere în care se vorbește și despre asigurarea bulletproof (chiar dacă despre asigurare se oferă mai multe informații într-un alt episod). Mi se pare foarte reușită ideea cu videoclipurile a celor de la F64 prin care își promovează serviciile. Habar nu aveam că oferă atât de multe servicii. 🙂

  2. #2 Comentariu nou

    Ep5 pt2 – Serviciu Consignatie
    Funny si util. Nu stiam de serviciul asta de la F64.

Adaugă comentariu