Închide

Ce vrei să cauți?

Un pont pentru cei care vor să studieze la Oxford sau Cambridge

Vara asta, unii chiar nu dorm: elevii care se văd peste câţiva ani studenţi la London School of Economics, Oxford ori Cambridge şi nu se mulţumesc să ia meditaţii ori să caute pe net sfaturi despre cum pot lua admiterea. Pentru ei există un program preparator înfiinţat de CATS College Canterbury, o şcoală specializată în cursuri de engleză pentru elevii străini şi în pregătirea acestora pentru examenele universitare.

CATS College Canterbury (fostul Stafford House College, fondat în 1952) organizează un program de trei săptămâni, între 28 iunie şi 18 iulie, destinat elevilor din toată lumea care vor să înveţe exact ceea ce le trebuie ca să ajungă peste doi-trei ani candidaţii perfecţi pentru cele 24 de universităţi britanice din selectul Russell Group – Oxford, Cambridge, London School of Economics, Imperial College sau University College din Londra, Warwick, Southampton şi celelalte.

CATS College

Concret, examinatori şi studenţi de la aceste facultăţi îi învaţă pe cursanţi să gândească şi să comunice „ca la Oxbridge” şi să se acomodeze din timp cu atmosfera, cerinţele şi standardele unei universităţi britanice de vârf.

Oferta CATS College enumeră următoarele puncte câştigate după un astfel de program:
– dezvoltarea unei motivaţii şi pasiuni reale pentru obiectul de studiu ales, printr-un plan de lecturi care acoperă un orizont de timp de doi ani,
– dezvoltarea abilităţilor de gândire critică şi analitică,
– creşterea vitezei de lectură,
– tehnici de învăţare şi memorare,
– abilităţi de comunicare verbală, nonverbală, argumentare şi dezbatere,
– obişnuinţa cu interviurile şi cu stilul universitar de pregătire a unui subiect (la materii ca fizică, economie, chimie, drept, matematică).
La acesta se adaugă cursuri intensive de engleză academică.

CATS College

Participanţii trebuie să aibă deja un nivel de stăpânire a limbii engleze de nivel echivalent IELTS 5.0+ (nivel intermediar 2).
Programul are loc în clase cu 12-15 cursanţi.
Câte o zi este dedicată vizitării universităţilor Oxford şi Cambridge, iar sâmbăta sunt organizate excursii la campusurile universitare din Londra (London School of Economics, Imperial College, University College), la castelul Windsor ori pe Tamisa.

CATS College este singura școală-internat situată în centrul orașului Cambridge, în apropierea parcului istoric St. John’s College.
Cazarea cursanţilor se face în regim de pensiune completă, în două campusuri care beneficiază de supraveghere permanentă cu personal calificat.

CATS College 2 (1)

Cam ce îi aşteaptă pe cursanţi la Cambridge vedem în acest clip.

Consultanţii IntegralEdu vă aşteaptă în România pentru pentru consiliere în alegerea celei mai potrivite tabere de vară în străinătate, inclusiv cele de care v-am povestit aici, dar și multe altele.
Informaţii detaliate şi contact:
http://www.integraledu.ro/

Mai mult despre CATS Oxbridge Preparation Programme puteti afla printr-un singur click aici.
Mult succes!

Pe aceeași temă:
Cum poate un tânăr fotbalist român să se pregătească cu antrenorii echipei Arsenal Londra

Articole populare Ultima luna

2 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Buna ziua,
  Cum pot beneficia de un astfel de programelevii in clasa a XII a, ce vor intra in examenul de bacalaureat iar mai apoi vor dori sa mearga la o astfel de facultate? Astept detalii.
  Cu multumiri,
  Florentina Bosca in calitate de parinte.

 2. #2 Comentariu nou

  Doamna, sunati la IntegralEdu, Cristina: 0733.069.876

Adaugă comentariu