Închide

Ce vrei să cauți?

Cum poate un tânăr fotbalist român să se pregătească cu antrenorii echipei Arsenal Londra

Înființată acum 30 de ani, Arsenal Soccer School este o tabără de vară care oferă băieților (dar și fetelor) din toată lumea, inclusiv din România, ocazia de a învăța să joace fotbal după standardele celebrului club sportiv, de a-şi îmbunătăţi rapid engleza şi de a se obişnui de mici cu un mediu multinaţional.

integraledu Arsenal Soccer School

Arsenal a dezvoltat un sistem de antrenament special pentru tinerii care-i sunt oaspeți în timpul lunilor de vacanță, denumit Play The Arsenal Way, în care deprinderea secretelor fotbalului se face concomitent cu deprinderea limbii engleze – și cum poți să faci asta mai bine decât cu vorbitori nativi?

IntegralEDU soccer-theoryIntegralEdu Arsenal Soccer School 2

Comunicarea se face exclusiv în limba engleză, iar grupele sunt concepute în aşa fel încât să asigure o diversitate naţională cât mai echilibrată grupelor, incluzând obligatoriu şi cursanţi vorbitori nativi de engleză, astfel încât la finalul cursurilor, fluența să fie semnificativ îmbunătățită.

Cursurile de engleză sunt acreditate de British Council şi includ, în afară de lecţii de vorbire şi scriere, abilităţi de prezentare şi aspecte ale culturii britanice.

Participanții la tabăra de vară Arsenal Soccer School pot alege două programe:

Arsenal Soccer Schools + English, care presupune 3 ore de antrenament de fotbal și 3 ore de limbă engleză în fiecare zi lucrătoare a săptămânii

Arsenal Soccer Schools Academy, cu câte 6 ore de antrenament. Acest program este accesibil numai pentru cursanții de peste 12 ani, datorită intensității programului fizic.

O idee despre atmosfera de la Play The Arsenal Way:

Seara au loc activități recreative, iar în week-end excursii, incluzând bineînţeles şi vizitarea stadionului Arsenal – The Emirates Stadium – şi a faimosului muzeu al clubului londonez.

IntegralEDUarsenal-stadium-tour

Integraedu arsenal museum5

Care sunt vârstele de la care elevii români pot participa la Taberele Arsenal Club

IntegralEDU oundle-boarding-houses

Anul acesta, taberele Play The Arsenal Way sunt găzduite de trei şcoli de elită din Anglia:

Charterhouse, Surrey, în perioada 5-18 iulie (pentru băieţi în vârstă de 10-15 ani),

Clayesmore, Dorset – 5 iulie – 8 august (băieţi 10-16 ani, fete 10-15 ani)

Oundle School, Peterborough – 5 iulie – 15 august (băieţi 11-17 ani, fete 11-15 ani).

IntegralEDU oundle-dining

Cazarea fetelor este separată de cea a băieţilor, există câte un antrenor/profesor supraveghetor pentru fiecare cinci cursanţi, iar supravegherea taberei şi asistenţa medicală sunt asigurate în permanenţă cu personal calificat.

IntegralEdu oundle-dormitory

Organizatorii se mândresc, între altele, cu faptul că şcoala Charterhouse este una dintre cele mai vechi şi mai frumoase din Anglia, cu un loc binecunoscut în istoria fotbalului insular: clubul foştilor elevi de aici – Old Carthusians Football Club – a fost înfiinţat în 1876 şi a câştigat FA Cup în 1881:

Integraledu charterhouse

Consultanţii IntegralEdu vă aşteaptă în România pentru pentru consiliere în alegerea celei mai potrivite tabere de vară în străinătate, inclusiv cele de care v-am povestit aici, dar și multe altele. Informaţii detaliate şi contact, aici.

Pe aceeași temă: Unde își petrec vacanța de vară viitoarele elite profesionale

Articole populare Ultima luna

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Vreau s a stiu mai multe detalii de aceea as dori un nr de tel pt a vorbi si a m a informa.
  Va multumesc!

 2. #2 Comentariu nou

  La sfarsitul textului gasiti un link catre site-ul IntegralEdu, de unde puteti obtine informatii.

 3. Salut Marius, nu stiu daca ai apucat sa intri pe website, de aceea m-am gandit sa iti las aici numarul nostru de telefon la care ne poti contacta pentru a afla mai multe detalii despre aceasta tabara, sau oricare alta tabara din portofoliul nostru.

  Colega mea Cristina te va ajuta cu orice informatie de care ai nevoie – 0733.069.876

Adaugă comentariu