Închide

Ce vrei să cauți?

Week-end cu reduceri pentru gadgeturile mobile la CEL.ro!

Vara nu prea stăm prin casă (ar fi păcat), așa că magazinul online CEL.ro dă startul Mobile Days. Mobile Days înseamnă trei zile de reduceri de până la 35% la gadgeturi mobile: smartphone-uri, tablete și laptopuri. Campania de reduceri Mobile Days cu CEL.ro începe mîine, sâmbătă, 23 mai, continuă duminică și se încheie luni seara. Câteva exemple de prețuri speciale la gadgeturi mobile:

  • Smartphone-ul Nokia Lumia 1020 la prețul de 1.299 de lei, cu o reducere de 500 de lei. Lumia 1020 este singurul smartphone cu o camera foto de 41 MP, capabil pentru capturi Full HD. Datorită funcției Nokia Rich Recording, captarea și redarea audio se realizează la o calitate deosebită. Oferta disponibila aici.
  • Pasionații de tehnologie pot alege dintr-o serie de smart watch-uri cu discount-uri de pana la 35%.
  • Un produs pe care îl recomand (dă un aer SF oricărui birou) este boxa gravitaționala OM One. Se conectează prin Bluetooth și levitează în aer, pe un câmp magnetic. Boxa portabilă cu design inedit și tehnologie de ultimă generație se conectează la orice sursa Bluetooth și are o autonomie de 12 ore. OM One va fi disponibila la prețul de 549 lei.
  • boxa-portabila-bluetooth-om-one-care-leviteaza-black
  • Laptopul Lenovo IdealPad, cu procesor Intel Core i7, poate fi achiziționat cu o reducere de 500 de lei, în perioada 23-25 mai.

Oferta completa poate fi vizualizata aici. Toate comenzile plasate în perioada campaniei beneficiază de transport gratuit în toată țara.
mobile-days-facebook

Îmi place sistemul de căutare produse CEL.ro

Pentru că e bine pus la punct, nu te rătăcești, nu amețești după câteva căutări. De exemplu, la „Telefoane mobile & Gadget” sunt 18 filtre: filtre cel.ro

Am căutat la întâmplare un smartphone Nokia/ 3G/ de culoare roșie și am găsit 🙂 Disponibilitatea în stoc este clar precizată iar livrarea în București este gratuită. Cel.ro recomandă plata online (protocoalele de securitate sunt bine puse la punct) și promite că operatorii săi comunică foarte rapid, după plasarea comenzii, detaliile livrării.

Comenzi plăcute!

Articole populare Ultima luna

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Adevarul ca sunt buni cei de la cel.ro, sunt cu adevarat profesionisti. Tineti-o tot asa cu seriozitate.

  2. #2 Comentariu nou

    @Viorel, tu lucrezi la cel.ro, așa-i?

Adaugă comentariu