titan the robot mega mall

Se plimbă un robot zilele acestea prin București și va ajunge și în provincie.

titan the robot mega mall

Cu ocazia lansării de joi, Mega Mall l-a adus la București, în premieră pentru România, pe celebrul Titan the Robot.
Robotul, care a urcat pe scenă alături de Rihanna și Will.i.am, îi va primi pe vizitatorii Mega Mall cu show-uri și activități speciale de divertisment, în primele patru zile de la lansarea din 14 mai a centrului comercial.

Cu o înălțime de 2,2 metri și o greutate de 47 de kilograme, Titan the Robot este un android controlat electronic. Este invitat la diverse evenimente din întreaga lume, de la petreceri private până la festivaluri și evenimente corporate de amploare.

Conversează și dansează, așa cum a făcut ieri în fața Cercului Militar:

#mymegamall 14 mai

Posted by Deea Cudeea on Monday, 11 May 2015

După cele patru zile petrecute la Mega Mall, robotul face ulterior un turneu în țară. Titan the Robot va ajunge la Brăila Mall între 23 și 24 mai, la City Park Mall Constanța între 28 și 30 mai, la Ploiești Shopping City între 31 mai și 1 iunie, la Shopping City Târgu-Jiu între 3 și 4 iunie și își va încheia călătoria în țară la Shopping City Galaţi, unde va fi prezent între 6 și 7 mai.

_________________________________________________________________________________
Mega Mall este cel mai nou centru comercial deschis de fondul de NEPI în România. În urma unei investiții de 165 de milioane de euro, noul mall găzduiește peste 200 de magazine și spații comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse și servicii. Situat în apropierea Arenei Naționale, Mega Mall acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România.
Printre premierele pe care le aduce Mega Mall în rândul centrelor comerciale din țară se numără sala de fitness WorldClass, dotată cu o piscină semiolimpică, prima sală Cinema City cu tehnologia 4DX, un concept nou de loc de joacă pentru copii de toate vârstele, precum și primul magazin Sport Vision.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close