Închide

Ce vrei să cauți?

Când crezi în proiectul tău, poți muta orice munte (p)

ionut tecuceanu
ionut tecuceanu

M-am întors după câteva zile de documentare în Transilvania, prin satele săsești. Am cules niște povești interesante și încurajatoare – vi le voi spune foarte curând.
Dacă tot ce înseamnă autoritate locală a statului se poartă ca peste tot în România (indolență, decizii proaste, corupție), am întâlnit în zonă destui oameni care, individual sau în organizații, s-au apucat să pună lucrurile la punct și au deja realizări foarte bune. (De pildă, cum vă sună o pistă pentru biciclete, pietruită, care leagă Viscri de Sighișoara, cale de zeci de kilometri, mai ales prin păduri – pistă construită de doar câțiva oameni? E aproape gata 🙂

În fine, ideea este că dacă nu aștepți să îți pice din cer și crezi cu adevărat în proiectul tău, poți muta orice munte.

Acesta este un advertorial aparte, oferit pro bono, în sensul  rândurilor de mai sus.
Povestea: Ionuț Tecuceanu a lansat pe kickstarter.com proiectul primului său album cu compoziții proprii. Dacă în primele două săptămâni suma strânsă din donații a fost de doar o treime din necesar, la finalul campaniei respectiva sumă a depășit tința propusă. S-au adunat peste 8000 de euro.

ionut tecuceanu

Succesul se datorează în mare parte Martei Ușurelu; ea a venit cu o idee care s-a dovedit că funcționează: companiile care donează pentru proiectul lui Ionuț vor primi spațiu publicitar gratuit pe blogurile prietenilor lui.
Vodafone a fost una dintre companiile care au donat bani, așa că vă prezint una dintre ofertele pentru clienții acestui operator:

Ia-ți cartela Dublu cu ce vrei tu

Promoţional, clienţii care achiziţionează Cartelă Vodafone şi activează una dintre extraopţiunile “Ce vrei tu” până la 1 iunie 2015, vor primi gratuit un bonus lunar egal cu valoarea extraopțiunii activate.

Bonusul poate fi folosit pentru activarea unei alte extraoptiuni, în aceeaşi luna sau într-o luna viitoare, până la 31 iulie 2015. Mai multe informaţii privind activarea bonusului, aici.

Clienţii Cartelei Vodafone care activează extraopțiuni de minim 6 euro se pot bucură de o experienţă muzicală completă, cu o luna de internet nelimitat, prin Bonusul Nelimitat şi acces gratuit, timp de un an de zile, în aplicaţia Zonga.

vodafone

Clienţii Cartelei Vodafone – atât cei noi cât şi cei existenţi – au în continuare acces la portofoliul de extraoptiuni “Ce vrei tu”, ce oferă un fond comun de beneficii, în funcţie de tipul ofertei activate. Beneficiile pot fi folosite pentru convorbiri naţionale sau internaţionale în reţelele fixe din Uniunea Europeană, SMS-uri naţionale sau trafic de date.
____________________________________________________

Vodafone sprijină muzicienii tineri
Că parte integrantă a platformei “Românii au iniţiativă”, noua promoţie pentru Cartelă Vodafone este susţinută de o campanie de comunicare ce îl are în centru pe Raymond, un tânăr din Târgu Jiu al cărui vis a fost să aibă o carieră în muzică:
Din luna februarie, Raymond se află în Bucureşti, timp în care a lucrat la prima lui melodie, #ViataCumVreauEu, şi a produs conţinut pentru pagină lui de Facebook. Raymond îşi va lansa prima lui piesă, cu un videoclip inedit ce surprinde un concert într-o staţie de autobuz din centrul Bucureştiului.
Povestea lui Raymond poate fi urmărită pe pagină oficială de Facebook  şi pe canalul dedicat de Youtube.

Adaugă comentariu