MagentaOne

Anunțată cu ceva timp în urmă, noua interfață a televiziunii interactive pe Internet (IPTV) Telekom Romania vine cu funcționalități noi sau îmbunătățite, inclusiv cu posibilitatea de a urmări pe smartphone, tabletă sau PC emisiunile înregistrate în cloud:

Crearea unei arhive personale de conţinut prin înregistrările în cloud.
Până acum înregistrările se făceau pe un set top box. Cu această nouă funcţionalitate, utilizatorii pot înregistra emisiunile preferate, filmele şi competiţiile sportive în cloud, fără a fi nevoie de un dispozitiv special de stocare sau de un receiver diferit. Conţinutul va fi disponibil pe toate dispozitivele asociate contului Telekom TV: televizor, smartphone, tabletă, computer.
Poți programa înregistrări Tv de pe telefon.

Arhivă TV. Toate programele TV difuzate în ultimele 7 zile pe canalele disponibile (în principal canale de sport şi documentare) pot fi accesate în reluare. Utilizatorii pot folosi funcţiile „pauză” sau „derulare” pentru emisiunile din arhivă, ca în cazul opţiunii „Video la Cerere”.

Video la cerere pe toate ecranele – utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de conţinut video (filme, documentare), pentru o experienţă multi-ecran, fie prin sistemul pay-per-view, fie sub forma unui abonament lunar. În plus, o parte din titluri sunt disponibile gratuit.
Cum funcționează noua interfață interactivă puteți vedea aici.

Serviciul TV Interactiv (IPTV) include şi o variantă îmbunătăţită a Ghidului Electronic de Programe, care oferă posibilitatea de a seta alerte pentru evenimente viitoare, de a crea liste cu canalele preferate pentru fiecare membru al familiei sau de a urmări două canale în acelaşi timp prin sistemul PiP. De asemenea, începând din această vară, clienţii IPTV vor putea să vizioneze propriul conţinut pe ecranul TV, prin intermediul dispozitivelor USB conectate direct la receiver.

MagentaOne

Noua interfață face parte din MagentaONE, noul concept comercial pentru pachetele integrate fix-mobil adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii.
România este a treia ţară membră Deutsche Telekom Group în care este lansată noua abordare comercială pentru ofertele integrate, după Germania şi Slovacia. În Germania, numărul clienţilor de servicii integrate a atins deja un milion.
MagentaONE înseamnă o ofertă simplificată de servicii de comunicaţii pentru familii şi afaceri:

 • Un singur loc pentru toate serviciile fixe şi mobile necesare: One Stop Shop, un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil);
 • 10 secunde timp mediu de aşteptare în call center pentru clienţii cu pachete integrate fix-mobil, din mai 2015;
 • Divertisment şi conţinut TV exclusiv pe toate tipurile de ecran (TV, tabletă, laptop, smartphone).

2 Comments

 1. Cu toate aceste comercial bine prezentate rafinamente, Telekom nu are in grila sa niciun canal TV 3D, nici nu se anunta macar un termen pentru viitor cand s-ar stradui sa introduca canale TV 3D.
  Pe de o parte, multi abonati au televizoare 3D, dar pentru care optiunea 3D nu este utila, pentru ca Telekom nu ofera in grila de programe niciun canal TV 3D.
  Pe de alt aparte, firma UPC are de cativa ani in grila canale TV 3D. In prezent,UPC are 3 asemenea canale TV 3D! Eu ma gandeswc sa ma mut intr-o zona in care doritorii se pot conecta la UPC, deoarece acolo unde locuiesc eu si unde este accesibil Telekom nu pot folosi optiunea 3D la cele doua televizoare 3D pe care le posed.

  Victor Neagoe

 2. 3D nu a reușit pe piața de home entertainment. A rămas pentru cinema.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close