telekom romania arad

Aradul mai are de așteptat până să fie legat printr-o autostradă de vestul Europei.
Însă Aradul se bucură deja de cea mai modernă și rapidă autostradă informațională și de divertisment multimedia din România, oferită de Telekom Romania.

În ultima vreme, Telekom Romania a făcut investiții semnificative în rețeaua arădeană de fibră optică, care și-a dublat astfel extinderea.
Viteza de Internet oferită prin această rețea Telekom a crescut pentru abonații din Arad la o viteză pe care o pot invidia și cele mai dezvoltate țări: până la 1 Gbps.
Această viteză permite și reinventarea televiziunii interactive prin Internet.
Recent, Telekom Romania a lansat o nouă interfață pentru serviciul său de televiziune interactiva (IPTV), cu funcționalități noi și conținut mai bogat.

Ce vezi la televizor, vezi și pe telefon, tabletă sau laptop
Mi se pare revoluționară aplicația Telekom TV Web & Mobile datorită căreia poți urmări 62 de canale TV, live, pe laptop, tabletă sau smartphone, în cadrul aceluiași abonament.
De exemplu, dacă te uiți la un documentar la televizorul din living și vrei să te retragi în camera ta, întrerupi documentarul și îl reiei „de unde ai rămas” pe tabletă sau laptop.
Tot de pe aceste echipamente mobile se poate programa înregistrarea de emisiuni, oricând și de oriunde există o conexiune Internet.

Apropo de înregistrarea emisiunilor, aceasta se face acum în cloud: înregistram emisiunile de interes, filmele şi competiţiile sportive, fără a fi nevoie de un dispozitiv special de stocare sau de un receiver diferit. Conţinutul înregistrat va fi disponibil de asemenea pe toate dispozitivele asociate contului Telekom TV: televizor, smartphone, tabletă, computer.

telekom romania arad

Prin intermediul aceleiași platforme IPTV, Telekom Romania avem acces și la Arhiva TV. Toate programele TV difuzate în ultimele 7 zile pe canalele disponibile (în principal canale de sport şi documentare) pot fi accesate în reluare.
Abonații se bucură de oferta permanentă de 128 de canale digitale (dintre care 14 canale HD), dar Telekom Romania pune la dispoziție și conținut video suplimentar (cele mai noi filme, documentare), fie prin sistemul pay-per-view, fie sub forma unui abonament lunar. În plus, o parte din titluri sunt disponibile gratuit.
Acest conținut video on demand este accesibil de asemenea pe telefon, tabletă sau laptop.

Competiții sportive de vârf pe care le poți vedea doar la Telekom IPTV
Pentru fanii sporturilor, Telekom preia în exclusivitate în România competiții sportive ca UEFA Champions League, UEFA Europa League, Formula 1 sau NBA.

Liste de canale personalizate pentru toți cei din casă

Serviciul TV Interactiv vine și cu o variantă îmbunătăţită a Ghidului Electronic de Programe, care oferă posibilitatea de a seta alerte de începere a unor emisiuni, de a crea liste personalizate cu canalele preferate pentru fiecare membru al familiei sau de a urmări două canale în acelaşi timp prin sistemul PiP.
De asemenea, începând din această vară, clienţii serviciului de televiziune interactiva vor putea să vizioneze propriul conţinut pe ecranul TV, prin intermediul dispozitivelor USB conectate direct la receiver.

Clienții noi persoane fizice care aleg pentru pachete integrate Telekom Romania pot beneficia de cea mai nouă ofertă promoțională, care include 6 luni de gratuitate pentru serviciile TV și pachet HD gratuit în aceeași perioadă a contractului.
Această reinventare a televiziunii prin interactivitate și transmisia canalelor TV pe patru ecrane (televizor, tabletă, smartphone sau laptop) mi se părea acum câțiva ani, când vedeam demo-uri, ceva de domeniul SF.
SF-ul se întâmplă din această vară și în România.

1 Comment

  1. Sper sa schimbe cat mai repede reteaua in mai toate orasele pentru ca rds are fibra optica deja de cativa ani in mai toate orasele principale. Cu cat va fi concurenta mai mare cu atat noi ca si clienti vom avea de castigat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close