LocalHub.ro

Telekom Romania a lansat LocalHub.ro, noua platformă online de tip One Stop Shop, în care sunt prezentate peste 400.000 de firme din toată ţara și din toate domeniile de activitate.
Firmele pot avea astfel o prezență online decentă, iar utilizatorii LocalHub.ro pot găsi mai ușor produse și servicii (restaurante, avocați, shopping, auto, turism etc) din zona în care locuiesc.

LocalHub.ro

LocalHub.ro oferă reprezentanților firmelor posibilitatea de a-și crea pagini web personalizate în cadrul portalului, care să reunească informații complete și detaliate despre activitatea firmei și despre produsele și serviciile pe care le oferă consumatorilor.

Site-ul dispune, de asemenea, de o versiune optimizată pentru mobil. Potrivit ultimelor statistici, traficul de pe dispozitive mobile reprezintă aproximativ 10% din traficul total de Internet.

Mai mult de 50% din firmele mici și mijlocii din România nu au o prezență relevantă în online.
Prin lansarea LocalHub.ro, am dorit să aducem firmele acolo unde sunt deja clienții lor: în mediul online.
Lansarea de astăzi este doar primul pas al proiectului, urmând să dezvoltăm produsul pe parcursul acestui an și să integrăm în această platformă mai multe soluții din zona online.
În același timp, este o premieră la nivelul Grupului Deutsche Telekom, un proiect inovator de tip One Stop Shop, prin care ne propunem să devenim primul partener integrat de servicii online și offline, atât pentru consumatori, cât și pentru afaceri, explică Alina Cazacu, Senior Manager Non Core E-activities Telekom Romania.

Reprezentanții firmelor listate pe platformă pot revendica drepturile de administrare a paginii dedicate afacerii lor şi pot completa informaţii relevante pentru utilizatori.
Fiecare afacere poate avea o descriere personalizată, care să informeze utilizatorii cu privire la produsele şi serviciile oferite, poate publica link-uri către propriul website, programul de lucru, precum şi datele de contact.

La rândul lor, utilizatorii portalului se pot informa cu privire la companiile listate şi sunt invitaţi să sugereze serviciile şi produsele pe care le-au încercat sau pe care le recomandă.

În cadrul portalului LocalHub.ro, cei care dețin o afacere au la dispoziție soluţii integrate, prin care își pot consolida prezența online pentru afacerea lor, care includ realizarea de website-uri personalizate și promovarea prin campanii online, prin Google AdWords sau Facebook.

2 Comments

  1. Postare platita?

  2. nu, just info.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close