Dacă reprezinți o companie din România și cauți soluții care să crească productivitatea, îți recomand un site – Business Wall of Fame.

Site-ul găzduiește aplicații de business nou create de dezvoltatori români și înscrise într-un concurs internațional inițiat de Deutsche Telekom, aflat la a doua ediție și desfășurat în opt țări: România, Austria, Croația, Germania, Grecia, Macedonia, Slovacia, Polonia și Ungaria.

Găsești pe site aplicații de business de tip Internet of Things (IoT) care se adresează unor industrii diverse, cum ar fi transporturi, servicii, comerț sau logistică, și care au ca obiective să ușureze munca și să crească productivitatea.

walloffame vot

Un concurs pentru companiile din România
Orice companie din România care votează o soluție IoT înscrisă în concursul „Business Wall of Fame” se califică pentru premiul constând într-un pachet de promovare de până la 20.000 de euro oferit de Telekom Romania.
Cum îți înscrii compania pentru acest premiu, votând o aplicație pe care o consideri utilă, vezi în acest clip:

Cine câștigă
Compania-suporter a soluției câștigătoare (desemnată de un juriu de experți) care a venit cu cel mai convingător argument în favoarea acesteia (de ce merită să câștige) va beneficia de expunere în cadrul unei campanii de promovare oferită de Telekom Romania, în valoare de până la 20.000 de euro.

Termen limită
Puteți vota până pe 22 iunie.
Rezultatele ediţiei din acest an a competiţiei vor fi anunţate pe 7 iulie 2015.

Anul trecut, câștigătoarea marelui premiu național „Business Wall of Fame”, aplicația Smart Bill Cloud (vezi clipul de mai jos), a beneficiat de campania de promovare dezvoltată de Telekom, iar suporterul acesteia, International Leader Media, a fost promovat, de asemenea, în cadrul unei campanii dedicate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close