Închide

Ce vrei să cauți?

Pont pentru organizatorii de evenimente: Alt Club Timișoara

alt club timisoara
alt club timisoara

Am fost invitat recent, la trecerea prin Timișoara, într-un spațiu unic în România, a cărui ușă se deschide pe bază de amprentă, Alt Club pe numele său.
Este un club privat, dedicat exclusiv persoanelor care lucrează în mediul IT și creativ-digital și funcționează pe modelul „members only”: trebuie să fii recomandat pentru a fi acceptat.

alt club timisoara

Arhitectul a făcut o treabă foarte bună, ajutat și de spațiul aparte al unei clădiri istorice:

alt club timisoara altclub_cinema

Alt Club este segmentat în patru spații distincte: bibliotecă, bar, sală de cinema și sală de jocuri, dotate cu aparatură de ultimă oră.

Pont pentru cei care caută spații pentru evenimente în Timișoara: deși este un club închis, spațiile pot fi închiriate și de către non-membri (companii, agenții de comunicare etc), pentru organizarea de evenimente private care se potrivesc cu profilul acestei instituții sau care sunt mai simpatice/creative de felul lor 🙂
Capacitate: 40-50 de persoane.

altclub_bibliotecă1 alt club timisoara

Alt Club este iniţiativa antreprenorului Ștefan Szakal, fondatorul companiilor X3 Media și [e-spres-oh]. Totodată, Ştefan este cel care a pus bazele proiectului educațional Ctrl-D, s-a implicat în lansarea TechHub Bucureşti și a inițiat un proiect de digitizare a cărţilor româneşti de poveşti

Contact:
Alt Club
Strada V.V. Delamarina, nr. 1, Timișoara
t. 0733 055 205
e. contact(at)altclub.ro

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Am fost si noi acolo si da, e o atmosfera prietenoasa si destul de intima. Pentru un eveniment mic/mediu e un spatiu ideal!

Adaugă comentariu