AFI PALACE Cotroceni zoniz

Începând de astăzi, dacă înstalezi pe smartphone aplicația Zoniz (Android sau iOS) primești cupoane de reducere în magazinele din mall-ul AFI Palace Cotroceni.

Ce trebuie să faci:
1. Instalezi aplicația Zonis pe smartphone
2. Activezi funcția Bluetooth
3. Accepți push notification
4. Te autentifici prin contul de Facebook sau cu adresa de email.

Dacă ai făcut aceste operații, începi să primești  pe telefon informații despre promoții, concursuri și cupoane de discount la magazine, de cum pătrunzi în acest mall.
Evident, aplicația poate fi personalizată în funcție de preferințele fiecăruia – de exemplu, dacă nu te interesează ofertele la încăltăminte, deselectezi această secțiune.
Aplicația Zoniz asigură comunicarea în timp real dintre branduri și consumator, în funcție de locația acestuia. Totodată consumatorul poate deveni brand ambassador prin integrarea Zoniz cu rețelele sociale și să primească recompense pentru această activitate.
Deocamdată, sunt 10 magazine din AFI Palace care oferă informații și reduceri prin această aplicație, dar numărul lor va crește în următoarea lună.
Aplicația funcționează pe bază de Beacons – transmițătoare de mici dimensiuni montate în magazine și care trimit pe smartphone-uri diverse informații comerciale.

AFI PALACE Cotroceni zoniz

Zoniz a fost pusă la punct de o echipă de programatori români de la filiala din Cluj a companiei suedeze Global E Business Solution (GEBS) și funcționează experimental  în câteva locuri din România, AFI Palace fiind primul spațiu comercial.

Informații suplimentare pentru consumatori și companiile care vor să integreze Zoniz, aici.

3 Comments

  1. Orice chestie care aduce reduceri sau gratuități e binevenită pe meleagurile noastre… 😀

  2. aplicatia merge doar in interiorul mall-ului?

  3. În interiorul mall-ului si in zona teraselor de la intrare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close