foodpanda

Chiar se poate dacă folosești aplicația foodpanda.
De pe telefon, cât aștepți la semafor. Sau de pe computer, înainte de a pleca de la birou.
Dovada:

foodpanda

N-am încercat să obțin berbecul fript, încă nu e ziua mea, dar am ales ceva mai ușor și a funcționat.

Povestea.
Dacă nu cumva în acel moment e pe modul „sleep”, de câte ori deschid frigiderul, Giuseppina se prezintă cu cea mai afectuoasă și simpatică față pe care, ipocrită, e în stare să și-o compună. „Un pește și pentru mine? O bucățică de ficat crud și plin de sânge? Un strop de lapte din acela bun pentru pisici?”

Cam tot atât de pofticioși sunt și oamenii. Urmăriți cât de des povestesc cu pasiune despre mâncare. Numărați milioanele de poze cu farfurii postate pe Facebook. Minunați-vă în fața traficului pe care îl înregistrează site-urile culinare. Observați fețele lungite de poftă ale celor care se înghesuie la coadă la shaormerii.

Ghinion însă! – cum ar spune președintele.
Se întâmplă ca după zece ore de serviciu și după alte două pe drum, să nu prea îți mai ardă de gătit și nici să cauți loc de parcare în fața unui fast food.
(Mai poate apărea o situație disperată – niște musafiri care își anunță intempestiv vizita și nu știi ce să faci mai întâi.)

foodpanda.ro?
Am verificat și e o soluție ok pentru ca mâncarea să îți vină, caldă și repejor, acasă sau la birou.
Am ales pentru testul acestei aplicații (tip mystery shopping) ora prânzului. Moment aglomerat pentru orice restaurant.

Am descărcat-o pe smartphone (sunt disponibile variante pentru toți – App Store, Google Play și Windows Phone.)

foodpanda (1) foodpanda (2)

Mi-am făcut cont (durează câteva secunde) și deja mi-a apărut o listă lungă-lungă de restaurante gata să-mi potolească foamea:

foodpanda (5) foodpanda

Cum deja devenise dificil să aleg, foodpanda mi-a oferit un filtru al ofertelor:

foodpanda (7) foodpanda

Am ales categoria de restaurante care livrează mâncare libaneză, fără cost de transport și acceptă plata online:

foodpanda (9)

Am selectat un restaurant, am dat comanda, am tastat adresa și am plătit online:

foodpanda (13) foodpanda (15)

Procesarea comenzii s-a făcut rapid și după trei minute am primit vestea cea bună:

foodpanda (16) foodpanda (17)

Curierul a sosit mult mai repede față de timpul estimat de 70 de minute:

foodpanda

Aplicația permite comanda în grup (utilă pentru o echipă de colegi). Când sosește mâncarea, vezi în aplicație cine și ce a comandat și cât datorează.

Pentru a te orienta și a nu face alegeri nefericite în privința furnizorului, ai la dispozitie un sistem de rating și de comentarii ale utilizatorilor, plus un orar și o hartă pentru a-ți da seama cât de departe este restaurantul care îți va livra mâncarea.

foodpanda x (1) foodpanda x (2)

Desigur că e recomandabil să ne pregătim cu mâna noastră masa, să mergem la piață pentru a alege cele mai bune ingrediente.
Dar avem întotdeauna timp? Evident că nu, poate doar în week-end sau la pensie.

foodpanda e o soluție bună pentru oamenii ocupați, pentru evenimente de familie sau pentru prânzul la birou. Datorită numărului mare de restaurante pe care a reușit să le listeze, ne scapă de monotonia de a comanda aceeași și aceeași mâncare chinezească, salată sau pizza, cum facem adesea din comoditate.

foodpanda funcționează nu numai în București, ci și în majoritatea orașelor mari: Arad, Bacău, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Timișoara.

Pentru a afla detalii, dă un click aici sau descarcă aplicația pe smartphone. La prima comandă primești un voucher de 15 lei.

Despre foodpanda:
Serviciu online înființat în 2012, cu sediul actual la Berlin, este prezent pe toate continentele și listează peste 50.000 de restaurante din întreaga lume. Anul acesta a primit noi investiții pentru dezvoltare de peste 200 milioane de dolari.

2 Comments

  1. Mie mi-au dat 103 minute pt o comanda de la o distanta de o statie de tramvai fata de locul unde ma aflu, pentru niste produse pe care stiu ca le au gata, fiind fast food chinezesc.. Asta, plus faptul ca ei inchid in 60 de minute :).
    Bun asa.

  2. Salut, ai la dispoziție optiunea de rating si comentarii chiar în aplicație.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close