Închide

Ce vrei să cauți?

Cine este personalitatea online a anului în România?

intel webstock
intel webstock

Intel pune o întrebare bună în pregătirea Webstock 2015 (2 octombrie, Marriott): „Care este personalitatea online a anului în România?”.

Criteriile după care va fi aleasă cea mai importantă persoană din web-ul românesc:

Persoane care se exprimă prin bloguri și site și au o prezență dinamică în rețelele sociale.
Persoane care au creat comunități și sunt recunoscute ca voci importante în domeniul lor.
Persoane implicate în activități online cu impact în rândul unor grupuri sau comunități.
Toate aceste realizări trebuie să se fi petrecut în ultimul an.

intel webstock

Zic că e o întrebare bună pentru că vara asta, mai ales în canicula din august, online-ul românesc pare să fi fost mușcat de streche: certuri în public, atacuri gratuite, publishing mutat în mahala din justificări de trafic.

(Găsim totuși exemple de români care să fi făcut ceva semnificativ în online?
Găsim.
Avem cel puțin două exemple: Mihai Cristian Micle, fondatorul şi CEO-ul Freshome.com, site/blog care valorează multe milioane de euro, sau Șerban Enache și Dragoș Jianu, fondatorii serviciului foto Dreamstime.com.)

M-am gândit începând de ieri pe cine aș putea să propun drept Intel Online Personality of 2015 și astăzi de dimineață am găsit persoana potrivită: Adi Hădean.
Audiență semnificativă, influență, notorietate, principii sănătoase, inițiative.
În fine, asta e alegerea mea, dar în mod sigur găsiți și voi exemple.

Vă invit să nominalizați omul din online-ul românesc care merită să primească titlul de Online Personality of 2015 prin acest chestionar.
Completarea durează două minute și cu cât avem mai multe nominalizări, cu atât titlul de la Webstock 2015 va fi mai relevant.
Data limită: 30 august.

Articole populare Ultima luna

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Da, dar problema e ca eu inteleg altfel acest premiu. Imi place si mie mult de Adi, dar credeam ca e vorba de oameni care au facut lucruri speciale in online in ultimul an: au crescut un produs de la zero, au lansat o miscare, au venit cu o idee, au crescut o comunitate, au facut continut de calitate, au muncit si au fost recunoscuti de publicul lor SI INCA CEVA. Adica avem nevoie de CEVA IN PLUS, ceva extra, ceva care sa fie remarcat si remarcabil.

    Ori Adi Hadean, sa fiu iertat daca-s ignorant, dar are un blog formidabil si cam atat. E o prezenta excelenta la TV. Dar ce facem, iar ajungem in faza in care scoatem in fata numai personalitati care SUNT PREZENTE in online, nu neaparat FAC CEVA iesit din comun in online? Ca, daca e asa, ne intoarcem iar la faza Andi Moisescu & Smiley (no offence).

    Chiar nu avem alte nume noi, proaspete, chiar daca nu-s prezente pe bloguri si pe facebook toata ziua? Credeam ca asta e treaba unui astfel de premiu (buna ideea, apropo) si mai credeam ca asta e treaba voastra, a influencerilor, sa-i descoperiti pe acesti oameni si sa-i scoateti in fata, sa-i dati drept exemple.

    Daca fiecare isi recomanda amicii (nu ma refer la tine) sau recomanda aceleasi nume care sunt cumva cunoscute, dar n-au facut ceva specific in ultima perioada, atunci premiul isi pierde rapid valoarea.

    E nevoie de noutate si de exemple pozitive.

    My 2c.

  2. vom urmari cu interes lista, ca pare ca vor aparea nume mai putin cunoscute publicului larg…

  3. #3 Comentariu nou

    Daniel, asta si-a propus si proiectul: sa descopere oameni care au facut ceva deosebit in online în acest an. Orice român poate veni cu o propunere.
    Să sperăm că vom descoperi proiecte interesante.

Adaugă comentariu