summer well orangeVor fi zece trupe la ediția de anul acesta (a cincea) a festivalului Summer Well, prezentat de Orange, care se va întâmpla sâmbătă și duminică, la Domeniul Ştirbey din Buftea (cu acces de la ora 15:00).

Cap de afiș sunt britanicii de la Kasabian (headlineri la Glastonbury 2014), o trupă foarte, foarte bună.

Am mai remarcat în listă: Circa Waves (au cântat cu The 1975 și cu The Wombats); Foxes (a cântat cu Bastille – headlinerii de anul trecut, din prima zi de festival, și în deschidere pentru Pharrell Williams); Dan Croll, care are o piesă soundtrack în jocul Grand Theft Auto.

Cei care au cumpărat bilete de Summer Well se pot înscrie pe site-ul festivalului în concursul “I’m with the BAND”; câștigătorii vor fi tratați asemenea artiștilor care vor urca pe scenă: cazare pentru două nopţi la hotelul unde stau şi formaţiile, maşină care să îi ducă si să îi aducă de la festival, propria zonă în backstage etc.

A fost publicată și aplicația mobilă oficială a festivalului Summer Well 2015 (Android sau iOS ), cu toate informațiile utile despre eveniment.

În zona Orange, cei aflați la festival vor găsi jocuri, un photo wall unde își pot face fotografii și un studio de înregistrări unde pot cânta melodii de la Summer Well și de unde primesc apoi de înregistarea hitului interpretat.
În plus, vor putea cumpăra de la un stand dedicat diverse produse remesh, confecționate din bannere publicitare Orange. Toate fondurile strânse vor fi apoi redirecționate către Asociația Ateliere fără Frontiere, în sprijinul  persoanelor dezavantajate.

Copiii sub 12 ani au accesul gratuit și zonă de joacă dedicată.

Biletele mai pot fi achiziționate din aplicația Summer Well sau online de pe www.easytickets.ro la prețul standard de 239 lei plus taxe.

Detalii despre festival se găsesc pe această pagină Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close