iphone 6s

Media Galaxy a pregătit numeroase premii pentru primii cumpărători iPhone 6S, la lansarea oficială care are loc la noapte mâine noapte (vezi mai jos).

Adevărul că brandul Apple fascinează ca niciunul altul cînd e vorba de telefoane, tablete șamd.
Să vă povestesc.
Acum două săptămâni am intrat într-un Apple Store din Madrid. Este cel mai aglomerat magazin de electronice pe care l-am văzut vreodată.
Deși era aproape 10 seara, oamenii așteptau răbdători la coadă pentru a testa produse Apple.
Magazinul, pe două etaje (!), era plin:

iphone 6s iphone 6s

Deocamdată nu avem un Apple Store în București, dar avem Media Galaxy care promite o lansare iPhone 6S interesantă.
La noapte Mâine noapte (joi spre vineri), Media Galaxy Feeria (Băneasa Shopping City) va fi deschis de la ora 00.00 la 03.00 dimineața, cu ocazia lansării oficiale a iPhone S6. Toată lumea este invitată.
(Magazinul se va redeschide mâine vineri la ora 10.00.)

Primii 100 de cumpărători iPhone 6S  primesc drept cadou o o husă originală iPhone 6S, smartphone care poate fi precomandat atât în magazin cât și pe site-ul Media Galaxy (unde poți consulta și prețurile).

Concurs:

iphone 6s media galaxy

iPhone 6S este un smartphone premium. Asta înseamnă că este unul dintre cele două-trei telefoane cele mai bune din lume, dacă nu cel mai bun.

Pentru a participa la concurs, lasă un comentariu la acest post în care răspunde la întrebarea:
„Ce înseamnă pentru tine experința premium?”
Caută în DEX cuvântul „premium”, gândește-te cum a fost când ai pus mâna pe un telefon foarte bun, ce aștepți de la un smartphone foarte bun etc – libertatea de a comenta e totală 🙂
Termenul limită este duminică, 11 octombrie, ora 20.00.
Prin tragere la sorți (random.org), voi stabili câștigătorii.

Premiile la acest concurs Media Galaxy iPhone 6S: 3 power bank (baterii externe) pentru telefoane mobile.

Pentru inspirație, vizitează și această pagină de Facebook.

(Dacă nu se afișează instantaneu comentariul tău, relax, este în moderare, le dau eu drumul din când în când.)

Later edit: în urma tragerii la sorți, câștigatori sunt: Tudor, Alias, Alex.

17 Comments

 1. Premium pentru mine înseamnă aplicații care funcționează la potențial maxim, așa cum se întâmplă pe telefonul iPhone 6 ce îl folosesc în prezent. Aplicații pe care prefer să dau bani pentru asta. Aplicații ca Instacast(mare regret că s-a retras), Carrot, toată suita Runtastic, Scanner Pro(foarte utila la facultate), Apple Music, Tweetbot, Goodreader și multe altele.

 2. Pentru mine, Premium inseamna un raport foarte bun service – calitate – pret.

 3. pentru mine, experienta cea mai valoroasa, cea mai cea – a fost cu telefoanele apple. rand pe rand.

 4. Pentru mine PREMIUM inseamna calitate si anume: rapiditate in folosirea aplicatiilor/internetului, memorie si ecran mai mare + o camera foto incorporata cu care pot face fotografii/filme de calitate atunci cand nu am aparatul foto la indemana 🙂

 5. Premium pentru mine inseamna calitate maxima a materialelor folosite in constructia dispozitivului, fluiditatea si securitatea sistemului de operare, folosirea specificatiilor de top, precum si orientarea catre client si nevoile acestuia in service (lucru care poate face o mare diferenta).

 6. Când aud cuvântul [Premium] e ca şi cum aş auzi cuvântul Lux. Iphone6s şi-l merită cu desăvârşire, dar pentru mine premium nu înseamnă să arate bine telefonul. Am urmărit la orice smartphone rapiditatea cu care se descurcă pe web, cât de bine şi ce calitate are la fotografii şi video-uri, că dacă stăm să ne gândim logic, odată ce dai aproape 4000 e lei pe el, parcă ţi se pune pata să îl foloseşti şi pe post de cameră foto pe care o ai, dar parcă e nasol să o tot cari după tine. Aplicaţiile la un telefon premium contează foarte mult, ecranul telefonului nu ştiu dacă se poate spune că ar fi neapărat o caracteristică pentru a-l descrie premium, pentru că dacă stăm să ne gândim logic, esenţele tari se ţin în sticluţe mici, aşa că putem spune că şi telefoanele cu ecran mai mic decât versiunea PLUS sunt premium. Da da. Pentru mine Premium înseamnă să ruleze aplicaţii mişto chiar dacă dai bani pe ele, dar să meargă în parametri perfecţi. Cred că cuvântul PREMIUM e diferit pentru fiecare faţă de ceea ce scrie în dex. Eu îl consider un Lux!

 7. Premium prentu mine inseamna un calitate la superlativ si posibilitatea de a inlocui aparatul foto, GPS-ul, mp3 player-ul cu un singur dispozitiv.

 8. Premium=full option. In cel mai larg sens al cuvantului. 🙂

 9. Premium pentru mine inseamna materiale si finisaje de cea mai buna calitate, o camera foto performanta precum si optimizarea sistemului de operare pentru a rula orice aplicatie si joc fara lag, asa cum se intampla si la actualul iPhone 5 pe care-l detin.

 10. Cand ma gandesc la cuvantul premium, ma gandesc la acele lucuri pe care ma pot baza din toate punctele de vedere, iar in cazul unui smartphone trebuie sa avem cel mai fluent sistem de operare, materiale de constructie si configuratie de top care se adreseaza unui anumit grup de persoane.

 11. Premium definește categoria de dispozitive construite și echipate cu cele mai bune componente, adică ceva ce orice cumpărător informat și care își dorește ce e mai bun nu poate rata. Categoria premium presupune si calitatea magazinului, calitatea serviciilor, calitatea accesoriilor. Din experienta ultimilor ani, Apple e garanția produselor premium si recomand firma cu caldura! Traiasca marul muscat!

 12. Premium e cea mai buna carte de vizita. Niciodata nu m-a dezamagit un produs premium, telefoanele mobile cu atat mai putin. Merita sa cumperi ceva de calitate, chiar daca asta inseamna sa dai bani mai multi decat pe un produs middle range. Multumesc!

 13. Premium reprezinta superlativul, adica cel mai bun.

 14. Cand aud cuvantul „premium” ma gandesc la dispozitive construite cu componente calitate, dispozitive care se adreseaza unui anumit tip de persoane, cele care aprecieaza calitatea si sunt dispusi sa plateasca pretul cerut.

 15. Premium inseamna calitatea materialelor, o experienta software fara cusur si in cazul in care apar probleme un service rapid si de calitate.

 16. Cans ma gandesc la premium imi vin in minte dispozitive cu calitate superioara, care au in sistem de operare si aplicatii care ruleaza fara lag orice. Premium pentru mine inseamna calitate, nu lux sau a cumpara o marca anume.

 17. Pentru mine , un telefon premium inseamna unul care are design frumos , nu se blocheaza si ofera o experienta de utilizare deosebita.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close