Flanco a fost unul dintre retailerii electro-IT care au adus pentru prima dată în România conceptul de Black Friday.
Asta se întâmpla în 2010.
Ediția de anul acesta va ține trei zile: începe vineri, 20 noiembrie, și va încheia duminică noapte, atât în magazinul online cât și în cele fizice.
Flanco vine cu câteva informații utile celor care pândesc reduceri în cele trei zile – vineri, sâmbătă și duminică:

1. Informează-te!
E bine să îți faci cont pe flanco.ro încă de astăzi și să te abonezi la newsletter. Astfel vei afla din timp promoțiile anunțate și vei putea să-ți alcătuiești mult mai ușor și corect planul de cumpărături și cheltuieli.

2. Caută și online, și în magazine!
Dacă anumite stocuri de produse cu discount de pe site-ul flanco.ro s-au epuizat, mergi în cel mai apropiat magazin Flanco și verifică și acolo.
Găsești aici o hartă interactivă cu magazinele din toată țara, hartă care te ajută să le identifici pe cele mai apropiate de tine.
Merge și invers: dacă nu mai găsești un anumit produs cu discount în magazinul fizic, caută-l pe site.

flanco black friday

3. Vei avea suficient timp pentru cumpărături!
Dacă ești din categoria „vreau neapărat să văd produsul și să pun mâna pe el”, magazinele Flanco vor avea program extins în cele trei zile de #BlackFridayNo5 . Afli care este programul de pe site-ul Flanco sau de pe pagina de Facebook.
Dar, evident, e bine să te grăbești, să nu lași totul pe ultima zi.

5. Participă la concursuri!
Apropo de Facebook, pe pagina Flanco se vor desfășura concursuri interactive (tasta F5 îți va fi de ajutor pentru a le prinde). Concursuri vor fi și la radio, dar și în magazine.

6. Vezi cum e cu creditarea!
Dacă nu ai toți banii cash pentru cumpărăturile dorite: verifică pe site și în magazine, întreabă, vezi ce modalități de plată ai la dispoziție, inclusiv creditare fără dobândă.

7. E indicat să deschizi coletul!
Când plasezi comanda online, nu uita că ai la dispoziție serviciul “Coletul Flanco – tu deschizi, tu decizi”. Când curierul sună la ușă, deschizi coletul și verifici starea produsului.

Aceste sugestii te vor ajuta să fii organizat și informat, astfel încât să faci cumpărăturile cele mai bune.
Îți urez succes, mai ales că managerii Flanco promit că vei găsi numeroase produse „cu reduceri de până la 80%”.

1 Comment

  1. Astept cu nerabdarea black friday ul 😀 reduceeeri 😀

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close