No Matter What

Chiar dacă au trecut trei ani de la accident, văd și acum, parcă filmat cu încetinitorul, momentul când laptopul meu, nou-nouț, de aproape 1600 de euro, a zburat de pe masă și a aterizat pe gresie cu ecranul în jos.
Se lăsase o liniște deplină.
Eram în Apuseni, în tabăra de fotografie organizata de Foto Union.
Cablul de alimentare agățat cu piciorul a dus la acest dezastru. Ecranul spart și un colț de carcasă smuls. Laptopul a devenit de nefolosit.

Oricât ai fi de ordonat și de grijuliu, astfel de accidente se pot întâmpla, din vina ta sau a altora.
Toshiba se diferențiază de alți producători de laptopuri prin garanția No Matter What, relansată în această toamnă.
Pe scurt, laptopurile de consum semnate de producătorul japonez și cumpărate până pe 31 martie 2016 sunt protejate gratuit împotriva distrugerilor accidentale, a furtului, pierderii datelor și a amenințărilor online.

Cum funcționează garanția No Matter What
Condiția obligatorie pentru a beneficia de această garanție este să înregistrezi laptopul în termen de 14 zile de la achiziționare, pentru a fi eligibil.
Înregistrarea trebuie făcută aici.
Dacă laptopul nu este înregistrat în termenul de 14 zile, nu beneficiază de acest tip de garanție extinsă.
În No Matter What intră modelele din gama Satellite, Qosmio, Chromebook și Kira.

No Matter What

No Matter What aduce cinci avantaje de protecție:
1. Extinderea garanției. Cumpărătorii de laptopuri Toshiba (modele menționate mai sus) beneficiază de garanție internațională extinsă la treiani, în locul celei standard care oferă doar doi ani.
2. Daune accidentale. Garanția No Matter What asigură înlocuirea sau repararea oricărui laptop eligibil care a fost distrus accidental: scăpat pe jos, cafea sau apă vărsate pe tastatură etc.
Astfel de accidente se întâmplă, să recunoaștem destul de des, iar reparațiile – dacă se mai poate repara laptopul – sunt costisitoare.
3. Furt. Pentru cei care se deplasează des, riscul de furt este ridicat. În acest caz, utilizatorii de laptopuri Toshiba care și-au înregistrat dispozitivul pentru Garanția No Matter What vor fi eligibili pentru înlocuirea gratuită a laptopului, fie cu același model sau cu unul echivalent modelului deținut.
4. Recuperarea datelor. Cum nu toți ne facem disciplinat backup de date, o defecțiune a harddisk-ului poate fi dezastruoasă. Prin programul garanției No Matter What, Toshiba va înlocui harddisk-urile defecte și va face tot posibilul să recupereze datele afectate.
5. McAfee LiveSafe. Toshiba oferă, de asemenea, o licență McAfee LiveSafe pentru un an celor care se înregistrează: plus de siguranță pentru datele și identitatea utilizatorilor, protecție față de malware, spyware, programe nedorite etc. McAfee LiveSafe oferă și protecție anti-spam și control parental.

Toate cele cinci componente al garanției No Matter What mi se par utile, dacă ne gândim cât de important a devenit laptopul în viața și munca noastră.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close